Neo01 pisze:A co do Rihanny, ja myślę że Ty mylisz popularność utworu z jego wartością artystyczną.
Myślę, ze i jedno jest ważne, i drugie. Przy czym to drugie jest bardziej względne.
Z "Ona tańczy dla mnie" bym już tak bardzo nie przesadzał. Pomimo liczby wyświetleń na Youtubie to nie jest aż tak wielki hit jak mogłoby się wydawać.
"Szalona" Boysów - ooo, to już jest zupełnie inna dyskusja...
temik3 pisze:ad. 2 Dodałbym o wiele więcej osób np. bear, abdmz, neonka, hermann, figc1980.
Bear chyba się na moment pojawił. Neonka faktycznie, abd3mz zaś swego czasu zażądał skasowania swojego konta na forum, więc nawet go nie liczę.
temik3 pisze:A do tego spadło na niego wiele obowiązków. Być może potrzeba mu osoby do pomocy, a nie tylko wymagania od niego wielu rzeczy.
I właśnie dlatego też o tym piszę.
Oooo, ale fajna wersja "We Will Rock You" teraz w radiu! Może dzięki niej zadebiutuje u mnie w zestawie w 2019?
ANYWAY
Biorąc pod uwagę jak się męczyłem z odsłuchem na ostatnią chwilę, to planuję stworzyć playlistę na Spotify'u z zestawem 2018/2019. Co prawda części utworów tam nie ma, ale i tak byłoby to ogromne ułatwienie.
barb42 pisze:Czy egoistyczny tok myślenia dopuszcza możliwość odczuwania dziś szczególnie bólu po stracie przyjaciela? Dziś, gdzie widać tytaniczną pracę Piotra, dzisiaj - gdzie był zawsze obecny?
Że dzisiaj JaceK jest potrzebny na przykład rodzinie Piotra?
Wiem, że podejrzewasz mnie o najgorsze możliwe -izmy, ale tutaj jesteś trochę w błędzie. Troska o forum i jego społeczność to raczej słaba forma egoizmu...
Aczkolwiek faktycznie współczuję Jackowi, bo jest teraz trochę między młotem a kowadłem. Ale o tym ciąg dalszy nastąpi w innym wątku.