Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Lubię Depeszów, ale wydaje mi się, że Enjoy The Silence to jest tak bardzo inna liga, że przy nim żaden inny ich utwór na obecność w Topie sobie nie zasłużył
Po rewelacyjnej Philadelphi i nie do końca przeze mnie zrozumianej popularności "Wind of Change" (kiedy są o wiele lepsze "When the smoke is going down" albo "Still loving you") teraz całkeim niezłe DEpeche.
Ale w przyszłym roku bardzo chciałbym zobaczyć w liście do głosowania "Somebody"...
August pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:19 pm
Po rewelacyjnej Philadelphi i nie do końca przeze mnie zrozumianej popularności "Wind of Change"
Miałem tak kiedyś z tym Stingiem, co teraz leci - też uważałem go za słabiznę przy innych solowych utworach tego Pana. Dziś nieco bardziej mi się podoba.
prz_rulez pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:13 pmnawet gdyby np. 10 tysięcy osób napisało z prośbą o, powiedzmy, Monikę Borys, to i tak by to olano
A kto to jest Monika Borys? Młodsza koleżanka Krystyny Giżowskiej? Koncert życzeń? Fuj...
A co do Stereophonics, to zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:18 pm
Lubię Depeszów, ale wydaje mi się, że Enjoy The Silence to jest tak bardzo inna liga, że przy nim żaden inny ich utwór na obecność w Topie sobie nie zasłużył
santosz pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:21 pm
mi się podoba, ale chodzi także o to, że bardzo kojarzy się z Trójką, podobnie jak Again albo In Memoriam, powinno mieć miejsce w zestawie
No wiem. Piotr Kaczkowski. Na pewno jest z tym związana jakaś historia, dlaczego Pan Piotr zawsze w tym samym czasie to puszcza na antenie, ale ja jej nie znam. Zbyt późno zaczęłam go słuchać.
krzychu78 pisze:jakiś czas temu po dyskusji tu na forum wysłaliśmy Panom Redaktorom swoje propozycje i parę z nich się znalazło w zestawie
To ja może przypomnę sytuację, gdy z zestawu do Polskiego Topu Wszech Czasów wyrzucono "Jak zapomnieć" Jeden Osiem L, chociaż było już w zestawie... Widocznie bardzo nie spodobało się Szanownym Panom Redaktorom coś, co nie trafia w ich gusta...
FOXD pisze:Najlepsze co by zrobili, to nie wrzucanie oczekiwań słuchaczy, ale przede wszystkim jakąs karencję dla utworów (np. 10, 20 lat od premiery). Wtedy TWC miałby jakąs wieksza wartość.
No ja się nie zgadzam. W holenderskich i belgijskich topach wszech czasów można głosować nawet na najświeższe utwory. I co? I topy radzą sobie świetnie.