Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
August pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:10 pm
Tak patrzę na swoje zestawienie i wygląda na to, że w tym roku "literka M' je wygrała z 11 głosami.
Ale tuż tuż za nią literki "P", "S" i "R".
Ja literek nie liczyłem, ale R jest u mnie na dwóch pierwszych miejscach (jeżeli nie liczę The na początku drugiego miejsca) i na 10.
Careless na sześć, a średnia na 7.
lady pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:03 pm
A u mnie zaczął padać śnieg
W sumie dziwnie - spadł w Wigilię, poleżał przez całe Boże Narodzenie i stopniał w drugi dzień Świąt ... Obecnie zaczyna go powoli przybywać, może jeszcze będzie biało i magicznie pod koniec Topu
Tak mi zabrzmiało z tym: "w którym sklepie kupiłeś ..." jakbyście kupowali w tych samych, albo też mogli na codzien. W końcu chyba nie mieszkasz w Toruniu czy okolicy
wojtmar pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:01 pm
szkoda, że nie ma w setce Amy Winehouse
za nowa. Cud, że kiedyś była Adele...
A mi się wydaje, że brak nowych utworów w Topie jest spowodowany tym, że trudno zdecydować się na jeden konkretny, który by sobie zasłużył na obecność w "setce". Bo dla jednego to będzie Amy, dla innego Adele.
August pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:10 pm
Tak patrzę na swoje zestawienie i wygląda na to, że w tym roku "literka M' je wygrała z 11 głosami.
Ale tuż tuż za nią literki "P", "S" i "R".
Ja literek nie liczyłem, ale R jest u mnie na dwóch pierwszych miejscach (jeżeli nie liczę The na początku drugiego miejsca) i na 10.
Careless na sześć, a średnia na 7.
Literce "R" zdecydowanie pomaga sposób zapisu wykonawców w Topie bo Panowie Robert, Rod i Roger powinni być w gronie odpowiednio literek "P", "S" i "W"...
To ja za Panem Piotrem - też vol w górę. Świetny RHCP i mój kolejny głos.
Tomekk pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:17 pm
a u mnie wiosennie.
Kurczę, u mnie właśnie przestał padać i wyszło słońce, z tym śniegiem to był chyba jakiś zabłąkany obłok Ale wieje silny wiatr, może jeszcze coś przywieje.
FOXD pisze: ↑wt sty 01, 2019 1:18 pm
Tak mi zabrzmiało z tym: "w którym sklepie kupiłeś ..." jakbyście kupowali w tych samych, albo też mogli na codzien. W końcu chyba nie mieszkasz w Toruniu czy okolicy
we wszystkich miastach we wszystkich sklepach jest to samo.
Lubię RHCP chociaż tę piosenkę mniej niż np. Under the bridge