Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Halo halo Ziemia do Majora Tomka Dzień dobry, cześć i czołem wszystkiego dobrego dla Was w 2019 roku. Aż trudno uwierzyć, że minął kolejny rok. Ja jestem w trasie dzisiaj, ale słucham oczywiście.
No, to przynajmniej Lady nie będzie pisać, że nie było nic dla niej.
Dobra, ja idę coś tam robić (goście o 13... No i sporo innych rzeczy do zrobienia). Jeśli ktoś wiedziałby coś o forum.LPMN dlaczego nie mogę się tam zarejestrować, to dajcie proszę znać na PM.
1. Alphaville FOREVER YOUNG
2. a-ha TAKE ON ME
3. Leonard Cohen DANCE ME TO THE END OF LOVE
4. Czesław Niemen SEN O WARSZAWIE
5. Joy Division LOVE WILL TEAR US APART
6. Frank Sinatra MY WAY
7. Europe THE FINAL COUNTDOWN
8. Gary Moore STILL GOT THE BLUES
9. Kazik 12 GROSZY
10. Bob Marley NO WOMAN, NO CRY
11. Nirvana COMES AS YOU ARE
slamowir pisze: ↑wt sty 01, 2019 11:03 amJestem od początku, tylko trochę trwało zanim się ogarnąłem
Zjawisko bilokacji i nie tylko.
David Bowie, może nie ostatni dzisiaj... chociaż ja nie patrzę na statystyki.
Dlatego nie wiem jak tam wygląda sytuacja z nowościami...
Liczę, że pojawi się Maanam, ale pewnie naiwnie.
1. Gary Moore - STILL GOT THE BLUES
2. Europe THE FINAL COUNTDOWN
3. Joy Division LOVE WILL TEAR US APART
4. Czesław Niemen SEN O WARSZAWIE
5. Alphaville FOREVER YOUNG
6. Frank Sinatra MY WAY
7. Nirvana COMES AS YOU ARE
8. a-ha - TAKE ON ME
9. Leonard Cohen DANCE ME TO THE END OF LOVE
10. Bob Marley NO WOMAN, NO CRY
11. Kazik 12 GROSZY
Coś czego wciąż nie umiem doświadczyć - czyli fascynacja Davidem Bowie.
Nijak się do jego muzyki tak całkiem poważnie przekonać nie potrafię - a przynajmniej nie na tyle żeby w Topie jakiś swój głos oddać.
Sorry ...
zielonakoniczynka pisze: ↑wt sty 01, 2019 11:04 amHalo halo Ziemia do Majora Tomka Dzień dobry, cześć i czołem wszystkiego dobrego dla Was w 2019 roku. Aż trudno uwierzyć, że minął kolejny rok. Ja jestem w trasie dzisiaj, ale słucham oczywiście.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 11:08 am
Swoją drogą, mam 24 lata, a pamiętam czasy, kiedy się miało jedną komórkę na całą rodzinę, więc co Was tak dziwi?
jak masz 24 lata, to skąd pamiętasz czasy, gdy puszczali Europe? Chyba, że to było dużo później niż premiera "The Final Countdown".
August pisze: ↑wt sty 01, 2019 11:08 amCoś czego wciąż nie umiem doświadczyć - czyli fascynacja Davidem Bowie.
Ostatnio Albarn, czyli obecnie jeden z redaktorów Teraz Rocka, tłumaczył nam, że twórczość Dawida Bowie jest przez młodszych o wiele bardziej ceniona niż twórczość Pink Floyd. I choć ja kocham muzykę PF, to rozumiem jego argumentację. Bowie był na tyle wszechstronny i wyróżniający się, że Jego obecność w setce jest dla mnie zrozumiała. Uważam nawet, że za nisko debiutował...