Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
August pisze: ↑wt sty 01, 2019 10:51 am
a-ha nie miało u mnie szczęścia w tym roku - wypadło przy przedostatniej selekcji (czyli ze "150"). Ale nie "Take on me".
Zawsze się waham czy wolę "hunting" czy "Sun on tv". W tym roku to "Słońce w telewizorze" było bliżej mojej "100".
Jedyna a-ha, na które mógłbym zagłosować to Manhattan skyline.
Teraz utwór, który przekonuje mnie średnio, chociaż niby to moje klimaty. Ale podnosi poziom dziesiątki na 3,5.
Obudziłem się dopiero teraz i wita mnie a-ha. No nieźle. Wolałbym tutaj np Hunting High And Low ale OK niech będzie. Położyłem się spać o 04:00. Wszystkiego dobrego w nowym roku.
adameria pisze: ↑wt sty 01, 2019 10:51 am
Mój dawny dzwonek na komórkę. Kiedyś samemu wpisywało się melodię pojedynczymi dźwiękami, no i moja Kochana Małżonka mi wpisała.
Take On Me.
To pozwalasz Swojej żonie grzebać w Twoim telefonie?
adameria pisze: ↑wt sty 01, 2019 10:51 amMój dawny dzwonek na komórkę. Kiedyś samemu wpisywało się melodię pojedynczymi dźwiękami, no i moja Kochana Małżonka mi wpisała. Take On Me.
To pozwalasz Swojej żonie grzebać w Twoim telefonie?
bobby-x pisze: ↑wt sty 01, 2019 10:56 amTo pozwalasz Swojej żonie grzebać w Twoim telefonie?
W moim kilka osób grzebało. Ustawiali mi godzinę i wpisywali swoje numery bo ja tego nie potrafię. Komputer jako tako opanowałem, a telefonu nie potrafię. Może dla tego, że korzystam z niego (oprócz sprawdzania godziny) tak gdzieś raz na dwa tygodnie.
1. Kazik 12 GROSZY
2. Leonard Cohen DANCE ME TO THE END OF LOVE
3. Czesław Niemen SEN O WARSZAWIE
4. Europe THE FINAL COUNTDOWN
5. GARY MOORE - STILL GOT THE BLUES
6. Joy Division LOVE WILL TEAR US APART
7. Frank Sinatra MY WAY
8. a-ha TAKE ON ME
9. Nirvana COMES AS YOU ARE
10. Alphaville FOREVER YOUNG
11. Bob Marley NO WOMAN, NO CRY
Przerwy na wiadomości w tym roku wykorzystuję na prezentację utworów z mojego własnego topu wszech czasów Średnio tak 2 co godzinę, ale może zmieści się więcej. Zobaczę jak to zabrzmi w towarzystwie utworów Topowych
9:00 - 10:00
1. Nirvana COMES AS YOU ARE
2. Bob Marley NO WOMAN, NO CRY
3. Kazik 12 GROSZY
4. Czesław Niemen SEN O WARSZAWIE
5. GARY MOORE - STILL GOT THE BLUES
6. Leonard Cohen DANCE ME TO THE END OF LOVE
7. Europe THE FINAL COUNTDOWN
8. Joy Division LOVE WILL TEAR US APART
9. Alphaville FOREVER YOUNG
10. Frank Sinatra MY WAY
11. a-ha TAKE ON ME