Musiałbyś sprawdzać utwór po utworze i pamiętać czego poprzednio nie było.
Przede wszystkim w miarę pamiętam co było poprzednio, a po drugie do zweryfikowania posługuje się ew. oddanym głosem na forum Ani przytoczonego Bonamassy, ani Kravitza nie widać u mnie w nowościach. Od razu powtórzę, że to nie pierwsza taka sytuacja. Pewnie jutro będe juz widział, ale jak nieraz inne osoby sygnalizują podczas notowania, ze się pojawiają, to u mnie tego jeszcze nie widać
Świetny utwór, świetna aranżacja, bardzo dobrze wybrane instrumenty i dobrze zagrane. A że wokale takie jakie są to jest urok Karpi. Zdecydowanie najlepsza nowość dzisiaj.
kajman pisze: ↑pt gru 07, 2018 9:41 pm
Świetny utwór, świetna aranżacja, bardzo dobrze wybrane instrumenty i dobrze zagrane. A że wokale takie jakie są to jest urok Karpi. Zdecydowanie najlepsza nowość dzisiaj.
8azyliszek pisze: ↑pt gru 07, 2018 9:35 pm
Ta przeróbka Kinga jest naprawdę słaba. Poza "Ja Pas" to na tej płycie Nosowskiej nie ma nic dobrego.
przecież na "Baście" nie ma tego coveru. "King" jest na nowej płycie T.Love, a nie Nosowskiej...
Nie chce mi się wierzyć, żę "Shallow" wypadło. W tym tygodniu widziałem film - świetnie odegrane role przez głównych bohaterów i wszystkie piosenki świetnie napisane i wykonane.
Obejrzałem i te nowe piosenki w ogóle mnie nie wzięły. Ani Shallow ani reszta. A jak muzyka mi się nie spodobała to i słaba, prosta fabuła została obnażona i byłem zawiedziony. Natomiast słaba, prosta fabuła w Bohemian Rhapsody jest przykryta wspaniałą muzyką Queenów i dlatego ten film oglądało mi się super.
Przede wszystkim w miarę pamiętam co było poprzednio, a po drugie do zweryfikowania posługuje się ew. oddanym głosem na forum Ani przytoczonego Bonamassy, ani Kravitza nie widać u mnie w nowościach. Od razu powtórzę, że to nie pierwsza taka sytuacja. Pewnie jutro będe juz widział, ale jak nieraz inne osoby sygnalizują podczas notowania, ze się pojawiają, to u mnie tego jeszcze nie widać
może to od przeglądarki zależy? dziwne by to było trochę, ale ja się nie znam, może tak być
kajman pisze: ↑pt gru 07, 2018 9:41 pm
kajman pisze: ↑pt gru 07, 2018 9:37 pm
może to od przeglądarki zależy? dziwne by to było trochę, ale ja się nie znam, może tak być
Kwiat, PP i Cranberries pewnie wyleciały, a koszmarek Gagi (bo dopóki ona nie śpiewa (chociaż to dlatego, że tam kopie się aranżacja) jest jeszcze dobrze) skacze do góry. Fatalnie.