FOXD pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:05 pmKolejny już raz wykazujesz się brakiem zrozumienia tekstu piosenki (zwłaszcza konwencji). Ale rozumiem, że tekst Ciebie nie interesuje
Rozumiem, ale uważam, że jest słabiutki (szczególnie bez sensu jest ten fragment o karze śmierci, który chyba trafił tam przez pomyłkę, bo kompletnie nie pasuje do reszty).
FOXD pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:05 pmKolejny już raz wykazujesz się brakiem zrozumienia tekstu piosenki (zwłaszcza konwencji). Ale rozumiem, że tekst Ciebie nie interesuje
Rozumiem, ale uważam, że jest słabiutki (szczególnie bez sensu jest ten fragment o karze śmierci, który chyba trafił tam przez pomyłkę, bo kompletnie nie pasuje do reszty).
Czyli chyba jednak nie rozumiesz
13. Dead Can Dance - Act Ii - The Mountain
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 10:11 pm przez EVENo, łącznie zmieniany 1 raz.
@FOXD
To był bardzo seksistowski post do lady. Chamsko.
Piosenka "Polska" to mistrzostwo świata Kultu. Fajnie że wróciła, choć szkoda, że z Organkiem. A jej dopełnieniem jest "Nie lubię już Polski", która jest równie prawdziwa (kolejna zima a śniegu ni ma).
EVENo pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:04 pmTo ciekawe, bo jeszcze za mojego krótkiego życia zdołałem odwiedzić wiele dworców, które były tak brudne i brzydkie, że pękały oczy. Kutno musiało być jednym z najładniejszych dworców w tym kraju, z tego co mówisz
@kajman w poniedziałek w trójmiejskiej skmce jeden koleś pobił na śmierć starszego mężczyznę. Wszyscy ludzie z wagonu uciekli. W tekstach Kultu naprawdę kryje się głęboka prawda o Polsce i Polakach. Za to go uwielbiam. No i dobrze, ze Kazik wrócił na Listę, bo za długo go nie było.
Dobry wieczór niekonwencjonalnie, czyli inaczej dybry wiecier. Dziś stwierdziłem, że wejdę później na Forum, ale niestety problem był taki, że strasznie szalałem.
8azyliszek pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:13 pm
@kajman w poniedziałek w trójmiejskiej skmce jeden koleś pobił na śmierć starszego mężczyznę. Wszyscy ludzie z wagonu uciekli. W tekstach Kultu naprawdę kryje się głęboka prawda o Polsce i Polakach. Za to go uwielbiam. No i dobrze, ze Kazik wrócił na Listę, bo za długo go nie było.
TStudent pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:13 pm
Dobry wieczór niekonwencjonalnie, czyli inaczej dybry wiecier. Dziś stwierdziłem, że wejdę później na Forum, ale niestety problem był taki, że strasznie szalałem.
O - tą piosenkę też mogliby scoverować, zreedytować i wpuscić znowu na Listę.
8azyliszek pisze: ↑pt lis 23, 2018 10:13 pm
Tiaa, od "Wojen" całe "lata świetlne" upłynęły
AŻ 4 DŁUGIE TYGODNIE. NO JAK TAK MOŻNA MIESIĄC BEZ KAZIKA?