Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
No skoro teraz ja, to na 99,97% będzie to będzie:
STAY TUNED - Robert Wyatt & Anja Garbarek.
To 0,03% biorę jako ewentualność wejścia tej piosenki do poczekalni.
Zastanawiam się czy nasza akcja ma jakiś sens, skoro Muchy, które tydzień temu były na miejscu 51, teraz nie weszły nawet do pięćdziesiątki a taka piosenka SILVER LINING - Rilo Kiley (nie mam pojęcia czy była ostatnio promowana w Trójce, w pracy sporadycznie moge słuchać radia), która tydzień temu była na 102 miejscu, a wczoraj nie tylko przekroczyła próg 50-tki, ale nawet uplasowała sie na 38 miejscu
Wnioski zostawiam Wam...
Hmm... a może po prostu jednak w tym tygodniu wcale nie głosowało tak mało osób, jak niektórzy tu piszą i stą wynikło, że nawet wzmożona promocja "Muchom" nie pomogła?
(albo należałobym ten wątek ukryć dla ludków niezarejestrowanych na tym forum - to taka propozycja do admina )
Myślę, że jednak ilość osób biorących udział w akcji jest za mała na sukces, tym bardziej że nie wszyscy do końca wykazują postawę solidarnościową No i dodatkowo kwestia wyboru utworów. Taka akcja mogłaby pomóc tym utworom, które oscylowały niedaleko 50, ale z tymi Muchami..... duże zaskoczenie.
Co do Rilo Kiley - piosenka była czasem rano puszczana, ma dużo przeglądań na youtube, a singiel i płyta ma bardzo dobre recenzje. Jednak takim sukcesem tego utworu w tym tygodniu sam jestem zaskoczony. Ale tym ciekawsza jest lista kiedy takie zaskoczenia mają miejsce.
Też uważam, że taka akcja ma niewelki sens... Ciężko trafić na tydzień, w którym dana piosenka ma największe szanse...
Teraz propozycje będą grane przed listą, więc może dotrą do większej grupy słuchaczy.
Zgłaszam chęć udziału, choć dopiero od tego notowania będę głosował na forumową listę. Czy mogę zgłosić się już teraz czy dopiero za tydzień?
PS. Kiedy wypadnie moja kolej?
Miejmy nadzieję, że zła passa odwróci sie w końcu od naszej akcji... i nie będzie potrzebne to postępowanie:
Miszon pisze:(albo należałobym ten wątek ukryć dla ludków niezarejestrowanych na tym forum - to taka propozycja do admina )
Dziś wieczorem kończy sie głosowanie na forumową i zapewne będzie można już oddawać głosy na przyszły tydzień...
A zatem wskazana piosenka do głosowania to "Tell Me Where It Hurts" Garbage. (o ile jutro nie usłyszymy jej w poczekalni )
Ostatnio zmieniony pt paź 19, 2007 6:27 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.