To teraz ktoś musi tak jak kiedyś Boniek z Belgami wrzucić hattricka, może "Żuraw"Gary pisze:Czyli wszystko tak jak w latach osiemdziesiątych: lista w sobotę, a bramki strzela Smolarek.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dajmy czasu??? Minęło już 2,5 miesiaca. I co??? Okazało sie, ze najlepsze Balonikowe Listy były zaraz po odejsci Niedzwiedzianastoletni_duch pisze:popieram. z-resztą dla mnie nie było wcale tak źle.Yacy pisze: dajmy trochę czasu Balonikowi, a nie bęcki tak od razu[/b]
Nie przesadzam. To moje zdanie!!! Czy mam przyklaskiwać tylko dlatego, ze Balonik co Lista pozdrawia Forowiczów??? A święta krówka Niedzwiedz tego nie robił???Yacy pisze:Nie było mnie przy komputerku ale przy radiu cały czas. Wszedłem przeczytac posty i co? I wielkie zdziwienie! Zbyszu nie przesadzasz (pytanie retoryczne, bo moim zdaniem tak!). [/b]zbyszu pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to najlepiej niech gackowa poprowadzi listęzbyszu pisze:Nie przesadzam. To moje zdanie!!! Czy mam przyklaskiwać tylko dlatego, ze Balonik co Lista pozdrawia Forowiczów??? A święta krówka Niedzwiedz tego nie robił???Yacy pisze:Nie było mnie przy komputerku ale przy radiu cały czas. Wszedłem przeczytac posty i co? I wielkie zdziwienie! Zbyszu nie przesadzasz (pytanie retoryczne, bo moim zdaniem tak!). [/b]zbyszu pisze:Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dlaczego np. Anna Gacek gdy zastępowała Stelmiego w jego programach robiła to zupełnie po swojemu???
Dlaczego mimo tak szumnie zapowiadanych zmian dalej na stronach www mamy "Dookoła Listy"?????
Dlaczego niby jako promocja nowości mam wysłuchac np. Duran Duran we fragmencie 1 min kilka sekund????
Dlaczego tak trudno zrobić zakałdkę z nowościami do Listy???? Annie Gacek wystarczył jeden tydzień, aby napisać ciekawy komentarz do audycji i do tego jeszcze podrzucić telekisk...
Dlaczego tak zapowiadany wywiad (jako atrakcja Listy) poszedł z tzw. "puchy" bez żadnego słowa komentarza, ze to nagranie, ze coś nawaliło, ze to, ze tamto???
Dlaczego????
Nieststy - jak coś robić - to dobrze. Zwyczajnie jestem rozczarowany tak szumnie zapowiadanymi zmianami.
I tyle....
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jak żeś Ty to zrobił, słuchawki masz na uszach i wyłączone przez to wszystkie inne "zakłócające bodźce zewnętrzne"??Robinson pisze:Hmm, a wg mnie nadano takie utwory:kajman pisze:Jeżeli coś nie pomyliłem, to kolejno puszczano:
SHE'S SO LOVELY - Scouting For Girls
GLORIOUS - Levy
RZEKA WE MNIE - Malgorzata Ostrowska
WHEN WILL I SEE YOUR FACE AGAIN? - Jamie Scott & The Town
THAT'S THE WAY (I LIKE IT) - The Smashing Pumpkins
DOBRO - Janusz Radek
FOR REASON UNKNOWN - The Killers
FALLING DOWN - Duran Duran
DELIVERY - Babyshambles

Raczej nie nudna, ale bardzo pokoćkana.kajman pisze:Cały czas Zbyszu! I że jeszcze niezrozumiałaJC pisze:Czy ktoś dziś twierdził, że poczekalnia była nudna?
 Taki pomysł przedstawił nam pan Balonik i taki też wdraża. Dajmy mu szansę.
 Taki pomysł przedstawił nam pan Balonik i taki też wdraża. Dajmy mu szansę.wrrrrrrrrr, ciac cytatynastoletni_duch pisze:to najlepiej niech gackowa poprowadzi listęzbyszu pisze:Nie przesadzam. To moje zdanie!!! Czy mam przyklaskiwać tylko dlatego, ze Balonik co Lista pozdrawia Forowiczów??? A święta krówka Niedzwiedz tego nie robił???Yacy pisze: Nie było mnie przy komputerku ale przy radiu cały czas. Wszedłem przeczytac posty i co? I wielkie zdziwienie! Zbyszu nie przesadzasz (pytanie retoryczne, bo moim zdaniem tak!). [/b]
Dlaczego np. Anna Gacek gdy zastępowała Stelmiego w jego programach robiła to zupełnie po swojemu???
Dlaczego mimo tak szumnie zapowiadanych zmian dalej na stronach www mamy "Dookoła Listy"?????
Dlaczego niby jako promocja nowości mam wysłuchac np. Duran Duran we fragmencie 1 min kilka sekund????
Dlaczego tak trudno zrobić zakałdkę z nowościami do Listy???? Annie Gacek wystarczył jeden tydzień, aby napisać ciekawy komentarz do audycji i do tego jeszcze podrzucić telekisk...
Dlaczego tak zapowiadany wywiad (jako atrakcja Listy) poszedł z tzw. "puchy" bez żadnego słowa komentarza, ze to nagranie, ze coś nawaliło, ze to, ze tamto???
Dlaczego????
Nieststy - jak coś robić - to dobrze. Zwyczajnie jestem rozczarowany tak szumnie zapowiadanymi zmianami.
I tyle....
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nastoletni_duch pisze:to najlepiej niech gackowa poprowadzi listęzbyszu pisze:Dlaczego np. Anna Gacek gdy zastępowała Stelmiego w jego programach robiła to zupełnie po swojemu???
(...)
No właśnie, bo skoro są narzekania na pośpiech, to to byłoby dobre rozwiązanie, bo zamiast 5-tej dziesiątki byłyby po prostu grane nowości, no i dodatkowo ten wywiad z gościem. A poczekalnia 31-40 byłaby grana we fragmentach, ale cała, a nie tylko to co idzie w górę. Czas byłby wtedy wykorzystany optymalnie.Gary pisze:Może faktycznie dobrze byłoby obciąć poczekalnię do 10 utworów, ale za to granie wszystkich.
Czy w aktualnie dostępnej podstawowej wersji forum phpBB jest taka możliwość? Może ja o czymś nie wiem, i przez niedopatrzenie nie włączyłem odpowiedniej opcyji... poproszę zatem o pouczenie.nastoletni_duch pisze:(...) opcja szybkiego cytowania. tak właściwie to dlaczego jej nie ma?;>