No tak. Stękającej ani nikt nie dorówna
Czyli 6 geniuszy. Ciekawe, na ile z tych utworów oddasz głos?kajman pisze: śr wrz 05, 2018 7:57 pm Swoją drogą to chyba jeszcze nie trafiło mi się sześć dziesiątek w jednym zestawie.
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
No tak. Stękającej ani nikt nie dorówna
Czyli 6 geniuszy. Ciekawe, na ile z tych utworów oddasz głos?kajman pisze: śr wrz 05, 2018 7:57 pm Swoją drogą to chyba jeszcze nie trafiło mi się sześć dziesiątek w jednym zestawie.
Myślę, że jeżeli nie mnie to być może kiedyś temikowi3. Chyba nikt inny szans nie ma.TStudent pisze: śr wrz 05, 2018 8:07 pm Pytanie, czy komuś ta sztuka w historii TOPnowości się udała.
Ale Kate zawsze nagrywała utwory innych artystów więc to akurat nic dziwnego. Natomiast nazywanie nowym utworem czegoś co się gra na koncertach od kilku lat...
Dziś rano. Oceniamy w kolejnym tygodniu.
Faktycznie lepsze, ale niewiele.kajman pisze: śr wrz 05, 2018 3:50 pm Ze Świętym gapą zdarzył mi się zabawny przypadek. Przez pomyłkę i właśnie gapiostwo. Pomylili mi się wykonawcy i trafiłem na rewelacyjne wykonanie tego wiersza Twardowskiego przez Skoliasa (i Tie Break). Nawet lepsze niż to Szcześniaka.
A ja na wokal nie zwróciłem uwagi, bo zarówno kompozycja jak i aranżacja dobija mnie wystarczająco.Sundrajta pisze: czw wrz 06, 2018 2:06 pm Ze Staszką jest wręcz odwrotnie, melodia przyzwoita (nawet lubię te klimaty), tekst naprawdę ciekawy, za to wokal pani Celińskiej (woła o pomstę do nieba)!
Być może pojawi się ponownie jutroSundrajta pisze: czw wrz 06, 2018 1:43 pm Szkoda, że niemalże najlepsza piosenka była w zestawie tylko przez okamgnienie.
Juppi!miszony pisze: czw wrz 06, 2018 11:00 am Dodali (...):
Pablopavo i Ludziki - KARWOSKI
https://www.youtube.com/watch?v=hVcgSByaHPA
Dzięki za zwrócenie uwagi.