FOXD pisze: pt sie 31, 2018 9:43 pmWidać, że nie znasz tematu i nie czujesz klimatu lat 80-tych (poniekąd rozumiem)Ale mniemam, że to był taki żarcik
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_awrQV6XFXU
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
FOXD pisze: pt sie 31, 2018 9:43 pmWidać, że nie znasz tematu i nie czujesz klimatu lat 80-tych (poniekąd rozumiem)Ale mniemam, że to był taki żarcik
![]()
wiesz, ciężko oceniać czyjąś moralność. Mówi się, że wolność jednego kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego.prz_rulez pisze: pt sie 31, 2018 9:38 pm Myślę, że raczej nie tyle poglądy polityczne, co "poglądy na świat" i szeroko pojęta moralność.
skąd Ty to możesz wiedzieć jak mnie kompletnie nie znasz?FOXD pisze: pt sie 31, 2018 9:43 pm
Widać, że nie znasz tematu i nie czujesz klimatu lat 80-tych (poniekąd rozumiem)Ale mniemam, że to był taki żarcik
![]()
Ok, możesz czuć, ale biorąc Twoją metryczkę (sama się do niej kiedyś przyznałaś), to jednak nie mogłaś ich doświadczyć, a co za tym idzie ich nie czujesz
Prędzej katowali ten utwór w popołudniowym Zapraszamy do Trójki, ile razy ja tam ten utwór w ciągu ostatniego tygodnia słyszałem to nie zliczę, aż sobie zacząłem liczyć w którym dniu nie grali tej piosenki8azyliszek pisze: pt sie 31, 2018 9:49 pm Uuuuu - wszyscy nadrobili 2 odcinek Rojsta i Brodka wskoczyła na 1 miejsce.
to ile ja mam lat., że nie żyłam w latach 80 tych?FOXD pisze: pt sie 31, 2018 9:50 pm [
Ok, możesz czuć, ale biorąc Twoją metryczkę (sama się do niej kiedyś przyznałaś), to jednak nie mogłaś ich doświadczyć, a co za tym idzie ich nie czujeszSorry, ale z tym Zenkiem poleciałaś zdrowo. Był kicz, ale nie aż taki
![]()
A w Gdyni była właśnie Brodka. Niestety to jedna z pupilków Trójki i ją katują na antenie na okrągło. Gdyby nagrała na nowo Mydełko FA, też by puszczali.prz_rulez pisze: pt sie 31, 2018 9:50 pm Hah! A jednak nie Męskie Granie. I to jest chyba jeszcze większe zaskoczenie - przecież jesteśmy po koncercie w Żywcu!
Chodzi o świadome życieNicoletta pisze: pt sie 31, 2018 9:52 pmto ile ja mam lat., że nie żyłam w latach 80 tych?FOXD pisze: pt sie 31, 2018 9:50 pm [
Ok, możesz czuć, ale biorąc Twoją metryczkę (sama się do niej kiedyś przyznałaś), to jednak nie mogłaś ich doświadczyć, a co za tym idzie ich nie czujeszSorry, ale z tym Zenkiem poleciałaś zdrowo. Był kicz, ale nie aż taki
![]()
Jaka to lista?
ale bredzisz.
Lubię Brodkę i nie ogarniam po co jej ten "spowolniony" cover?
Turbo Top Antyradia
Hmm, napiszę tylko tyle, że nie wypowiadam się na czyjś temat jeśli czegoś o tym kimś nie wiem