Ale chyba nikt nie uznał tutaj Ciebie jakimś tępakiem, bo preferujesz inny gust muzyczny? Przynajmniej ja sobie nie przypominam. A argument dot. presji, to już raczej jakaś Twoja nadinterpretacja, ze ktoś Ciebie tak postrzega

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale chyba nikt nie uznał tutaj Ciebie jakimś tępakiem, bo preferujesz inny gust muzyczny? Przynajmniej ja sobie nie przypominam. A argument dot. presji, to już raczej jakaś Twoja nadinterpretacja, ze ktoś Ciebie tak postrzega
Ciekawe czy dodadzą do zestawu Toto coverujące Weezer.8azyliszek pisze: ↑pt sie 10, 2018 7:45 pm Nie głosowałem na Toto w tym tyg. I znowu się kurde nie przebiło do Listy. :/
Bo w bluesie chodzi o prawdę, opowieści o czasem złym, a czasem dobrym losie, po co coś mieszać do tego ?
Obawiam się, że pani Magda najlepsze czasy wokalnie ma już za sobą.
Pół biedy, że płyta ma pół roku. Sam utwór ma sporo więcej.
Chyba najwięcej takich można właśnie wśród słuchaczy trójki znaleźć.
Marny kawałek. Goya to tylko Smells like teen spirit. Nirvana może się schować.
Nie wiem. Przyznam, że przez całą moją obecność na forach muzycznych miałem wrażenie, że "moja" muzyka jest tą gorszą, mniej wartościową.FOXD pisze:Ale chyba nikt nie uznał tutaj Ciebie jakimś tępakiem, bo preferujesz inny gust muzyczny? Przynajmniej ja sobie nie przypominam. A argument dot. presji, to już raczej jakaś Twoja nadinterpretacja, ze ktoś Ciebie tak postrzega
Być może patrzysz przez jakiś zakompleksiony pryzmatprz_rulez pisze: ↑pt sie 10, 2018 7:52 pmNie wiem. Przyznam, że przez całą moją obecność na forach muzycznych miałem wrażenie, że "moja" muzyka jest tą gorszą, mniej wartościową.FOXD pisze:Ale chyba nikt nie uznał tutaj Ciebie jakimś tępakiem, bo preferujesz inny gust muzyczny? Przynajmniej ja sobie nie przypominam. A argument dot. presji, to już raczej jakaś Twoja nadinterpretacja, ze ktoś Ciebie tak postrzega
A jeśli posłucha się różnych wypowiedzi środowiska związanego z szeroko pojętą alternatywą, no to oni jasno się wypowiadają co na ten temat sądzą.
Och, słuchacze Antyradia, metalowcy, punkowcy, fani electro-gothu, jazzu, klasyki... Na tym tle słuchacze Trójki nie wypadają tak źledannar pisze:Chyba najwięcej takich można właśnie wśród słuchaczy trójki znaleźć.
Ostatnim utworem od Goyi, który mnie chwycił, były "Chwile". Ale to też już dobrze ponad 5 lat.TStudent pisze:Obawiam się, że pani Magda najlepsze czasy wokalnie ma już za sobą.
Idąc tym tokiem rozumowania to nie powinniśmy nic ulepszać, bo "kiedyś tego nie było". Siedźmy więc sobie w lepiankach bez elektryczności i dostępu do bieżącej wody. Ale nie, po co lepianki, przecież kiedyś wystarczyły jaskinielady pisze:Niektórzy próbują bluesa łączyć z elektroniką, ale to się nigdy nie sprawdzi - blues powstał na polach bawełny, a tam nie było syntezatorów. Niektórzy przez to nawet nie uznają elektrycznego bluesa