Idą zmiany w Programie III - Lista w sobotę !!!

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
kajman

Re: Lista Przebojów Programu III wraca... do macierzy!

Post autor: kajman »

tadzio3 pisze:
Robinson pisze:
Dotychczasowa poczekalnia prezentowana jest jedynie w skrócie, można ją także znaleźć na stronach internetowych LP3.
Czyli na stronie internetowej wyniki poza 30-tką będą, a czy będą odtwarzane utwory z poczekalni przed 20:00 czy tylko przeczytane to nie jestem pewien.
Będą odtwrzane niektóre, najprawdopodobniej te które awansują, bądź te, które sobie Balonik wybierze. :)
Chyba, że coś się zmieni.
Z tego, co ja zrozumiałem z tego, co mówił na zlocie (tzn. w trakcie listy, na której zlotowaliśmy), to chce puszczać nowości z poczekalni.
Przyznam się, że ja mam złe skojarzenia z pierwszą z 4 godzin z czasów końca 4-godzinnej listy. Najgorzej kojarzą mi się piosenki z pierwszej 10 list angielskiej i amerykańskiej, bo tam najczęściej były potworne gnioty. Może chociaż do tego nie wrócą. Natomiast podobała mi się szczęśliwa siódemka i można byłoby coś w tym stylu robić, przy czym z większą ilością piosenek, bo w zestawie jest tyle świetnych rzeczy, których mnóstwo osób nie zna.
Mr. Dark

Post autor: Mr. Dark »

ku3a pisze:z tym ze wlasnie chodzi m.in. o to, zeby jakos desperacko ratowac sluchalnosc...
Moim zdaniem, spadek słuchalności Trójki w piątek o 19:00, będzie bardziej odczuwalny dla stacji niż wzrost słuchalności w sobotę.
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

A ja się tak zastanawiam co to będzie, jak w wiadomo jakim radiu wymyślą, że Marek prowadzi swój program w porze nadawania listy. Czy Niedźwiedź poszedłby na coś takiego?
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Na odpowiedź musimy zaczekać do stycznia.
Ada

Post autor: Ada »

Od kiedy słuchałam lista była w piątki...nie słuchałam zawsze, ale przyzwyczaiłam się bardzoo...taka pusta teraz zostanie w te piatkowe wieczory :( a w soboty bedzie jeszcze trudniej sluchac regularnie :( wielka szkoda...
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

DarekM pisze:A ja się tak zastanawiam co to będzie, jak w wiadomo jakim radiu wymyślą, że Marek prowadzi swój program w porze nadawania listy. Czy Niedźwiedź poszedłby na coś takiego?
świetna teza. Straszszszszsznie ejstem ciekaw

Do nasłuchania Radia Złote Przeboje. Brrrr - ale to brzmii :shock:
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

A dzis po północy - czyli jutro :-) - nowa? audycja Mariusza Owczarka MO czyli Mało Obiektywnie . Już mi się podoba :-) Na stronie przy audycji napisano : zmiany, zmiany, zmiany. Ciekawy jestem co to będą za zmiany.

W każdym razie POLECAM!!!!!
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Może ktoś nagra Owczarka?
Chętnie bym posłuchał tej jego audycji.
Pozdrawiam
ku3a

Post autor: ku3a »

dzieki za info, Yacy :-)
mam ciezki tydzien i jakby cos nie bylo napisane na forum, to na pewno by mi umknelo.
Slotek

Post autor: Slotek »

Witam!
Ja również nie jestem rad z emisji listy w sobotę - rozpocząłem pracę w Krk więc sobotę i niedzielę będę rezerwował dla żony i córki w domu w Zamosciu.
W piatek bylo latwiej suchac ale nie ma co narzekac - wazne ze lista zostaje a w niej Balonik. Sorki za brak polskich znakow - uciekly mi w trakcie pisania postu
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Yacy pisze:A dzis po północy - czyli jutro :-) - nowa? audycja Mariusza Owczarka MO czyli Mało Obiektywnie . Już mi się podoba :-) Na stronie przy audycji napisano : zmiany, zmiany, zmiany. Ciekawy jestem co to będą za zmiany.

Słuchałem i calkiem dobra audycja. Było trochę Grechuty, Zauchy...
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

tadzio3 pisze:
Yacy pisze:A dzis po północy - czyli jutro :-) - nowa? audycja Mariusza Owczarka MO czyli Mało Obiektywnie . Już mi się podoba :-) Na stronie przy audycji napisano : zmiany, zmiany, zmiany. Ciekawy jestem co to będą za zmiany.

Słuchałem i calkiem dobra audycja. Było trochę Grechuty, Zauchy...
Na poczatek Spreengsteen oraz Stereophinc. w sumie bez szalonych zmina, oprócz anzwy. Zresztą sam Owczar tak mowił...

Do nasłuchania
Glosoli

Post autor: Glosoli »

Lista w sobotę. Już gorzej być nie mogło :(
kajman

Post autor: kajman »

Glosoli pisze:Lista w sobotę. Już gorzej być nie mogło :(
Mogło. W dzień powszedni przed południem, w niedzielę (szczególnie wieczorem, dowolnego dnia od 22 do 1 w nocy lub jeszcze później. Uważam termin za całkiem dobry, zresztą prawie 10 lat słuchałem jej w soboty.
olekorlo

Post autor: olekorlo »

chciałem dziś listy posłuchać, ale... niestety LP3 przegra z meczem. W takim razie moja pierwsza sobotnia LP3 za tydzień
Robinson

olekorlo pisze:chciałem dziś listy posłuchać, ale... niestety LP3 przegra z meczem. W takim razie moja pierwsza sobotnia LP3 za tydzień
A dla mnie nie ma tu żadnej kolizji. Co innego widzisz, co innego słyszysz. :)
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Robinson pisze:
olekorlo pisze:chciałem dziś listy posłuchać, ale... niestety LP3 przegra z meczem. W takim razie moja pierwsza sobotnia LP3 za tydzień
A dla mnie nie ma tu żadnej kolizji. Co innego widzisz, co innego słyszysz. :)
Ofkors ;-)
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Darek napisał w innym wątku ale cytuję tutaj:
DarekM pisze:Ależ mnie wczoraj nosilo wieczorem. Z tego wszystkiego poszedlem spać przed 22-gą. Dziś sobota i powrót do przeszlości. Oczywiście sluchalem w soboty listy od not. 33 do 445. Policzylem i wyszlo mi 378 wydań listy. Dziś po raz pierwszy od not. 445 lista w sobotę wieczorem. Po "drodze" byly dwa sobotnie notowania: 807 i 900, ale byly nadawane w godzinach porannych. Pierwsza sobota i od razu konflikt interesów: mecz a do tego spotkanie klasowe po 25 latach (za sprawą pewnego portalu, na którym się odszukaliśmy). Pozdrawiam wszystkich.
Napisałeś że były dwa notowania w sobotę 807 i 900 też już nieregularne a co z notowaniem 566 - 26.12.1992 r?? Też było w sobotę co prawda był to drugi dzień świąt Bożego Narodzenia ale to też sobota, chyba że coś naknociłem w notatkach ?? Pozdrowienia dla Ciebie Darku :lol:
Robinson

bobby-x pisze:Napisałeś że były dwa notowania w sobotę 807 i 900 też już nieregularne a co z notowaniem 566 - 26.12.1992 r?? Też było w sobotę co prawda był to drugi dzień świąt Bożego Narodzenia ale to też sobota, chyba że coś naknociłem w notatkach ?? Pozdrowienia dla Ciebie Darku :lol:
Tobie, Bobby, knocenie zdarza się raczej rzadko i tym razem też się nie zdarzyło.
Awatar użytkownika
bobby-x

Oj, to dobrze Robinsonie. Dzięki.
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

Już żyję po spotkaniu klasowym i nadrabiam zaległości. Oczywiście masz rację Robercie! Jak to dobrze, że jest forum, bo można uzupełnić notatki. Mam tylko nadzieję, że nie musiałeś poświęcić zbyt wiele czasu, by wykryć moją niedoróbkę. Pozdrówka ze słonecznego Wrocławia dla wszystkich.
Awatar użytkownika
bobby-x

DarekM pisze:nie musiałeś poświęcić zbyt wiele czasu
Tak masz rację, niezbyt wiele - tylko 24 lata :oops:

Przy okazji wysłałem maila do Barona z okazji ponownej listy w SOBOTĘ :lol: :lol: :lol: wydawało się to dobre z tej okazji ale widać nieinteresują Go takie dane tylko woli czytać maile o szewcach...

Witam Panie Piotrze.

Dzisiaj stukają Panu dwa krzesełka z listą (czyli 44 raz).

Skoro lista ponownie bedzie nadawna w sobotę postanowiłem policzyć ile to razy lista była w poszczegolne dni tygodnia. Zastosowałem warunki z druhów zastępowych z 15 strony drugiej czesci ksiażki czyli wszystkie notowania podwojne potraktowałem jako pojedyńcze audycje muzyczne i uwzgledniłem numerowane!! podsumowania okolicznościowe. Wlacznie z ostatnim piatkowym 1340 notowaniem w grę wchodzi 1312 "dni".

poniedziałek - 13 razy (1 raz drugi dzień świąt Bożego Narodzenia, 11 razy poniedziałek wielkanocny, 1 raz poniedziałek wielkanocny który wypadł w prima aprilis)
wtorek - nie było listy
środa - nie było listy
czwartek - 1 raz i był to czwartek sylwestrowy
piątek - 845 razy (w tym 3 razy piątki walentynkowe 1992, 1997 i 2003, 1 raz piątkowy Nowy Rok, 2 razy piatkowy sylwester 1993, 1999 r)
sobota - 427 razy (w tym 2 razy sobotni sylwester, 2 razy drugi dzień świąt Bożego Narodzenia, 1 raz sobotni prima aprilis)
niedziela - 2 razy (raz niedziela wielkanocna, raz niedziela Noworoczna)
i 24 listy bez przypisanego dnia czyli "bez emisji"

RAZEM 1312 w 1340 wydaniach listy

pozdrawiam bobby-x

Trochę knocą wyniki numerowane podsumowania okolicznościowe ale zostawiłem je zgodnie z książką (tzn. z życzeniem Niedźwiedzia).

Czy nie można było przeczytać takiego maila na antenie, no cóż może najwyższa pora wycofać się ze statystyk wraz z nowym Prowadzącym ??
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

bobby-x pisze: Przy okazji wysłałem maila do Barona z okazji ponownej listy w SOBOTĘ :lol: :lol: :lol: wydawało się to dobre z tej okazji ale widać nieinteresują Go takie dane tylko woli czytać maile o szewcach...

Witam Panie Piotrze.

Czy nie można było przeczytać takiego maila na antenie, no cóż może najwyższa pora wycofać się ze statystyk wraz z nowym Prowadzącym ??
Pan Piotr jest zwyczajnie bardzo skromną osobą ;-)

Do wyliczenia
ODPOWIEDZ