temik3 pisze: ↑pt lip 27, 2018 7:59 pm
lady a z Małgośką to masz szansę na zwycięską rywalizację? Czy już ją masz?
O, widzę że Ty chyba nawet znasz nasz skład, powiedz - byłeś kiedyś może na naszym meczu ? A Gosię bardzo lubię.
Nie nie byłem, ale kiedyś mówiłaś, że grasz więc wiedząc skąd pochodzisz to raczej Sanovia, a śledziłem co jakiś czas te rozgrywki, także czasem z Twojego powodu, ale też gra tam Grodziszczanka, a z zawodnikami Grodziska to toczyłem wiele bojów. Wyniki to śledziłem na jednym z portali i własnie MP, strzelała jak na zawołanie praktycznie w każdym spotkaniu w którym strzelałyście bramkę. Wyniki różne, no ale jak się gra z Resovią to można przegrać, ale ogólnie to fajne miejsce w tabeli zajmujecie.
temik3 pisze: ↑pt lip 27, 2018 7:59 pm
lady a z Małgośką to masz szansę na zwycięską rywalizację? Czy już ją masz?
O, widzę że Ty chyba nawet znasz nasz skład, powiedz - byłeś kiedyś może na naszym meczu ? A Gosię bardzo lubię.
Nie nie byłem, ale kiedyś mówiłaś, że grasz więc wiedząc skąd pochodzisz to raczej Sanovia, a śledziłem co jakiś czas te rozgrywki, także czasem z Twojego powodu, ale też gra tam Grodziszczanka, a z zawodnikami Grodziska to toczyłem wiele bojów. Wyniki to śledziłem na jednym z portali i własnie MP, strzelała jak na zawołanie praktycznie w każdym spotkaniu w którym strzelałyście bramkę. Wyniki różne, no ale jak się gra z Resovią to można przegrać, ale ogólnie to fajne miejsce w tabeli zajmujecie.
8azyliszek pisze: ↑pt lip 27, 2018 8:08 pm
O Barta już spadnie za tydzień
Obyś się nie zdziwił.
Ogólnie jestem za coverami, ale ten jest marny. No ale z tego marnego kawałka Chłopców ciężko jest coś wycisnąć.
Znawca źle mi się zaczyna. W plecy za Bonamassę, teraz w plecy za Wilki.
przy okazji (uwaga na dziś i na zawsze w przyszłości) - proszę o możliwie jak najbardziej odśmiecanie swoich postów. tzn. np. jeśli coś cytujecie, to zostawiajcie tylko to, do czego się odnosicie.
temik3 pisze: ↑pt lip 27, 2018 8:08 pm
a śledziłem co jakiś czas te rozgrywki, także czasem z Twojego powodu, ale też gra tam Grodziszczanka, a z zawodnikami Grodziska to toczyłem wiele bojów.
O, to miło mi że się zainteresowałeś A grałeś w Grodziszczance czy przeciwko ?
8azyliszek pisze: ↑pt lip 27, 2018 8:08 pm
O Barta już spadnie za tydzień
Obyś się nie zdziwił.
Ogólnie jestem za coverami, ale ten jest marny. No ale z tego marnego kawałka Chłopców ciężko jest coś wycisnąć.
Znawca źle mi się zaczyna. W plecy za Bonamassę, teraz w plecy za Wilki.
Masz w plecy, bo się nie znasz. No dobra - zobaczymy za tydzień jak Bartas se poradzi. A oryginalna Wolność jest spoko. Polski Top wygrała 2 lata temu.
TStudent
+1
Ostatnio zmieniony pt lip 27, 2018 8:14 pm przez 8azyliszek, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze: ↑pt lip 27, 2018 8:12 pmprzy okazji (uwaga na dziś i na zawsze w przyszłości) - proszę o możliwie jak najbardziej odśmiecanie swoich postów. tzn. np. jeśli coś cytujecie, to zostawiajcie tylko to, do czego się odnosicie.
ja się staram, tylko zawsze coś źle oznaczę i później mi sią cały post rozsypuje