Czekam na odpowiedzi

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Mam nadzieje, ze to sa mile wspomnieniatadzio3 pisze:Witam na forum- pamiętam ciebie, kiedy prowadzileś wspólnie z panem Markiem listę, spoko że piszesz tutaj.
Spoko, z tego co widze w Twoim podsumowaniu roku i w aktualnym notowaniu, nasze gusta w sporej czesci sie pokrywajatadzio3 pisze:Co do listy to może napisz swoje podsumowanie wszystkich notowań- przynajmniej 10 najwyższych miejsc, bo ciekawi mnie jaką prywanie lubisz muzykę i czy chociaż troche pokrywa się ona z moją
Spoko, juz wczoraj widzialem. Najbardziej mnie ucieszyly miejsca 6 i 38tadzio3 pisze:Moje najnowsze notowanie masz w linku, który w tym temacie wcześniej zamieściłem.
Z Twojej trzydziestki tylko 7 piosenek nie bylo u mnie w dziesiatce.tadzio3 pisze: A oto moja 30 najleprzych piosenek z wszystkich list (to znaczy od grudnia 1995) To jest podsumowanie 500 wydań
Bardzo mi sie podobatadzio3 pisze: Nie wiem, czy to wyjdzie czytelnie. Co sądzisz o moim zestawieniu.
Nie no, jasne. U mnie tez wplyw Listy jest spory. Dosc czesto zdarzaja sie notowania w ktorych wszystkie piosenki ode mnie z dziesiatki sa na Liscie. Niektorych piosenek bym nigdy nie uslyszal, gdyby nie Lista. Przez bardzo dlugi czas radia sluchalem bardzo malo, wlasciwie oprocz LP3 malo czego (jesli juz to Studia S-13, jesli ktos wie co totadzio3 pisze:u siebie zauwazam duży wpływ (szczególnie kiedyś) Trójkowej listy, teraz oczywiście lista wyglądał by zupełnie inaczej gdybym z odlegośći czasu zrobił zestawienie ostatnich 10 lat, lecz tak mówia statystyki.
Tak. Ci najwieksi giganci siedzieli grubo ponad pol roku. Zreszta zeby daleko nie szukac - obecnie "The Blower's Daughter" jest 31. tydzien na liscie. Obawiam sie jednak, ze to juz ostatni tydzien... Rekordzista u mnie jest oczywiscie "Don't Cry" - jedyne 74 tygodnie w dziesiatce. Az sie wierzyc nie chce, co?tadzio3 pisze:Zauważyłem w twoim podsumwaniu piosenki mają strasznie wielką punktację, musiały bardzo długo być w 10, u mnie najdłużej madonna i metallica byli po 27 razy, a nikt dłużej.
Ano tak, to jabobby pisze:ach to Ty jesteś Jakub "Kuba" Jarosz (sorry jeśli przekręciłem).
Ty to pamietaszbobby pisze:To Ty wygrałeś konkurs z kuponami (wysłałeś dwa w terminie a trzeci po czasie) przy okazji wydania pierwszych plyt z listą przebojów trójki i dlatego współprowadziłeś notowanie 872.
Ja zauwazylembobby pisze:Pewnie zauważyliście Kubo i Tadziu , że skoro Kuba nie jest wymieniony w notowaniach 872 oraz 1186
Naprawde?! Ale fajniebobby pisze:a dlaczego nie bo co sluchacz to jakieś gorsze zło czy co ??? (ja mam Ciebie zanotowanego jako Niedźwiecki Marek + Jakub Jarosz)
bobby pisze:to zapisy "prowadzących i druchów zastępowych" w na stronach oficjalnych trójki oraz lppt. storm (książce też) są jak zwykle spieprzone.
Niestety swojej listy nieprowadzę wiec nie podyskutuję w tym temacie ale cieszy mnie, że ktoś slucha porządnego METALU z pierwszych płyt Metalliki tych sprzed czarnego albumu.
bobby