tadzio3 pisze:Ja jako następce typowałem właśnie Balonika- była o tym dyskusja na jednym z watków na forum.
Nie zawiodłem sie na Panu Baronowi. Z reszta zawsze lubiłem kiedy zastępował akurat Balonik.
No cóż, i pomyśleć, że 2 miesiące temu zdarzały się takie różne kategoryczne opinie. Wierzę, że są już nieaktualne:
mateusz15 pisze:Ta audycja już nie bedzie tą audycja i w ogole powinni zaprzestać LP3, bez Marka to już nie lista, a to Jego lista...i niech sobie wymyśla jakaś inna  

mateusz15 pisze:nie wyobrażam sobie innego prowadzącego LP3
marsvolta pisze:To jest chore nie moze byc listy bez Pana Marka dla mnie to jest niewyobrażalne. 
marsvolta pisze:Bez Marka nie ma listy to chyba jasne.
mark pisze:THIS IS THE END........................................
Dla mnie to koniec listy przebojów Trójki, bez sensu, to tak jak byście chcieli nakręcić "Żandarma" bez de Funesa. Pewna epoka się niestety skończyła. KONIEC kultowej LISTY - pozostają wspaniałe wspomnienia, cudowna muza, cudowne lata 80-e, świetny Niedźwiedź. KONIEC - ja więcej listy nie posłucham - bez Niedźwieckiego to KONIEC.
fastred pisze: Ale nie wiem, czy już będę słuchał radia. 
ku3a pisze:a mi nikt juz teraz nie pasuje, jedynie Marcel. I Manna bym chcial, ale to niewykonalne. Stelmi mnie denerwuje, Balon tak samo, Szydlowskiej nie lubie, O. Kaczkowska ma glos ktory mi sie nie podoba. I absolutnie nie Metz!
JC pisze: Nie wyobrazam sobie Trojki bez niego. Jakos nie widze godnego zastepcy. 
drwycior pisze:Dzieki wszystkim za to wspaniale archiwum,oby dalej sobie istnialo ale ja nie widze sensu wiecej sie tu udzielac,bo moja Lista Przebojow Programu Trzeciego sie skonczyla 
Kiefer pisze:Kto teraz? Moze i P.Baron, choc ja jestem do jego sposobu prowadzenia uprzedzony. 
Morrow pisze:Zgodzę się co do Barona. To fajny gosc, pożegnanie z Niedźwiedziem pokazało, że nieobojętny na to co się teraz dzieje ale jednak jego głos i "radiowe ja" nie pasują mi do LP3. Nie wiem skąd takie a nie inne przemyślenia ale wydaje mi się zbyt wesoły.
Vinyl84 pisze:Ja cały czas mam nadzieję, że lista zostanie. Niechby nawet pod przewodnictwem Baronika (nie cierpie faceta sam nie wiem czemu 

)