Nie dla mnie. Zlotowicze chyba wiedzą dlaczego.
Dziięki za wspólne słuchanie i komentowanie.
P.S. Słucham i wołał: Michael wracaj na szczyt i podnoś poziom 1 miejsca.
1 (b/z). Linkin Park to na pewno nie wymarzony przodownik ostatniego piątkowego notowania , no ale nowa pora to nowe nadzieje, więc może pierwszym po 17 latach sobotnim nr 1 będzie z powrotem Buble lub Blunt .
No to dziękuję wszystkim za wspólne słuchanie i komentowanie w piątki - w sobotę będzie mi znacznie trudniej bywać na forum (z założenia spędzam ten dzień poza domem), ale w miarę możliwości będę starał sie często dołączać jeśli nie od początku, to przynajmniej w trakcie .
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2007 10:00 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
GregF pisze:1 (b/z). Linkin Park to na pewno nie wymarzony przodownik ostatniego piątkowego notowania - ale nowa pora to nowe nadzieje,
No ba... Nosowska już w zestawie podstawowym, a Anna Maria Jopek debiutuje na 35! Znaczy się, że nowe już nadchodzi!!! Pozdrawiam i dziękuję za przemiły wieczór!
Doooo fiiiiidzeeeeeeniaaaa! Niestety muszę już iść spać...
I ja ścisnę szkło za obczyźniaków w pieknych Włochach. mam nadzieje, ze na wiosnę sie uda Was nawiedzić [/quote]
Ponawiam zaproszenie! Cappuccino, lody włoskie i spacer po dobrze zaopatrzonych sklepach muzycznych![/quote]
* Schody hiszpanskie
* morze!!!
* morze!!!
* i jeszcze raz morze!!!
I ja ścisnę szkło za obczyźniaków w pieknych Włochach. mam nadzieje, ze na wiosnę sie uda Was nawiedzić
Ponawiam zaproszenie! Cappuccino, lody włoskie i spacer po dobrze zaopatrzonych sklepach muzycznych![/quote]
* Schody hiszpanskie
* morze!!!
* morze!!!
* i jeszcze raz morze!!!
Do zajechania, a raczej zalecienia [/quote]
Morze na razie omijam. Jutro zaczynam sezon basenowy A dwa porządne sklepy muzyczne są całkiem blisko Spanish Steps. Pozdrawiam!
Offensywa czyli swiat na plocie do gory nogami - Anna Gacek? Lubie jak kobiety madrze do mnie mowia przez radio
Ma problemy z literka "R" panna Gacek,chciala uyzc slowa gloryfikowac i sie speszyla...to niestety od razu sie rzuca na uszy.
drwycior pisze:Offensywa czyli swiat na plocie do gory nogami - Anna Gacek? Lubie jak kobiety madrze do mnie mowia przez radio
Ma problemy z literka "R" panna Gacek,chciala uyzc slowa gloryfikowac i sie speszyla...to niestety od razu sie rzuca na uszy.
Ale robi to uroczo. I mówi madrze... Libie jak Radio do mnie mówi...
Internet mi nawalił... a ja się cieszę z 1 miejsca, mimo zrzynki z With Or Without You... Czyżby Gacek objęła samodzielne rządy w Offensywie? W każdym razie długo trzyma Stelmiego na urlopie...
Mr. Dark pisze:Internet mi nawalił... a ja się cieszę z 1 miejsca, mimo zrzynki z With Or Without You... Czyżby Gacek objęła samodzielne rządy w Offensywie? W każdym razie długo trzyma Stelmiego na urlopie...
I na stronie www wsród prowadzących jest już tyko sama Gacek Byłoby pięęeeeeknie