1340 (5.10.2007 rok)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

GregF

Post autor: GregF »

7 (b/z). Maroon 5 w ogóle nie powinien był wejść do Top 10, a teraz ociąga się z jej opuszczeniem (17 tyg.) :evil: .
ku3a

Post autor: ku3a »

GregF pisze:7 (b/z). Maroon 5 w ogóle nie powinien był wejść do Top 10, a teraz ociąga się z jej opuszczeniem (17 tyg.) :evil: .
powiem wiecej, wcale nie tak znowu duzo brakuje do obecnego lidera podsumowania roku...
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Mam nadzieję, że za tydzień będzie co najmniej Maruuun -5
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

kajman pisze:No niestety najsłabsze nagranie w 10 nadal straszy na 7.
Straszy już wiele tygodni ......
kajman

Post autor: kajman »

szakal35 pisze:Jeszcze tylko Stripesi i Buble do wysłuchania. Reszta z trudem.
Tutaj zgadzam się całkowicie. No i jeszcze Arctic mi się podoba. Ale w znawcy mi nabruździł.
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2007 9:33 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jopkolog
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
Kontakt:

Post autor: Jopkolog »

Gary pisze:Mam nadzieję, że za tydzień będzie co najmniej Maruuun -5
i że zaśpiewają nam "so this is goodbye"..
GregF

Yacy pisze: Tylko niewiele to mówi
Microkosmos - któraś część" TRZECIEJ STRONY KSIĘŻYCA" ???
Ciemna strona księżyca - może to A. Kaczkowska ????
Gwoli ścisłości - Ciemna Strona Nocy. A Mikrokosmos to najprawdopodobniej pierwsza samodzielna audycja Grzegorza Zembrowskiego - po jego udanych zastępstwach w Minimaxie 3mam kciuki :).
ku3a

rrrrrrrrety! rrrrety, rety, rety!
no tego to juz naprawde nie spodziewalem... Arctic Monkeys na szostym miejscu na Liscie. Wow!
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Małpki skaczą z radości :P "Fluorescent..." do góry!
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Tuś mi niespodzianka - czerwone krwinki szaleją - żyły pękają - Arctic M. az na 6-tym

Ho ho
GregF

ku3a pisze:
GregF pisze:7 (b/z). Maroon 5 w ogóle nie powinien był wejść do Top 10, a teraz ociąga się z jej opuszczeniem (17 tyg.) :evil: .
powiem wiecej, wcale nie tak znowu duzo brakuje do obecnego lidera podsumowania roku...
3majcie mnie... :twisted:
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

A tu niespodzianka z tygodnia na tydzień coraz większa. Kto by się spodziewał, że "FA" dojdzie do dziesiątki.
kajman

No i taki Brianstorm zaginął, a FA doszedł wysoko. Ale jest zdecydowanie bardziej konwencjonalny.
GregF

6 (+5). No no, kto by się spodziewał, ze Arctic Monkeys dotrą tak wysoko - na szczęście nie jest to taki obciach, jak "Ruby" w przypadku pokrewnych stylistycznie Kaiser Chiefs :).
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

GregF pisze: Gwoli ścisłości - Ciemna Strona Nocy. A Mikrokosmos to najprawdopodobniej pierwsza samodzielna audycja Grzegorza Zembrowskiego - po jego udanych zastępstwach w Minimaxie 3mam kciuki :).
Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu
* miraze z innymi: np. Yorke i Bjork
* ciekawostki
* e-maile

Było rewelacyjnie - trafiłem przypadkowo, bo nie mogłem spac :-/

Szkoda, ze Pani Anna nie ma swojej audycji na stałe. A moze Stelmi odda Offensywę?

Co ja pisze...
GregF

5 (-1). White Stripes powoli oddalają się od ścisłej czołówki z "Icky Thump", ale i tak są ciągle bardzo wysoko :). No i drugi singiel ciągle rokuje nadzieje.
kajman

a Strajpsi dzielnie się trzymają. Wprawdzie oczko w dół, ale kto przewidział, że to tak namiesza. :?:
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

zbyszu pisze: Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
zacząłem słuchać ale "wymiękłem" zdązyłem sobie jeszcze nastawić "REC" ale nie miałem czasu aby przesłuchać.
GregF

zbyszu pisze:
GregF pisze: Gwoli ścisłości - Ciemna Strona Nocy. A Mikrokosmos to najprawdopodobniej pierwsza samodzielna audycja Grzegorza Zembrowskiego - po jego udanych zastępstwach w Minimaxie 3mam kciuki :).
Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu
* miraze z innymi: np. Yorke i Bjork
* ciekawostki
* e-maile

Też zdążyłem nieco posłuchać po pożegnalnej nocce Kydryńskiego. Muzycznie było ciekawie, mam tylko jedno zastrzeżenie - wchodząc na stałą porę innego nocnego redaktora, Ania powinna na wstępie wyjaśnić, co tu robi i czy to tylko chwilowe zastępstwo.
ku3a

zbyszu pisze:Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
jest juz dzisiaj.
jesli dobrze pamietam, to dzisiaj znowu nie bedzie Stelmiego i ona sama poprowadzi Offensywe.
ku3a

Oh Laura w niedziele, a dzisiaj rozgrzewaja sie ci co jezdza i zbieraja kury po roznych malych miejscowosciach.
GregF

Yacy pisze: Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek
Byłbym zapomniał - to już jej drugie nocne zastępstwo, bo kilka tygodni wcześniej pojawiła się zamiast Kosy i Odkurzonych Przebojów. Wtedy zrobila audycję z założenia feministyczną, bo głos miały tylko śpiewające panie ;).
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

GregF pisze: Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu * miraze z innymi: np. Yorke i Bjork* ciekawostki* e-maile
Też zdążyłem nieco posłuchać po pożegnalnej nocce Kydryńskiego. Muzycznie było ciekawie, mam tylko jedno zastrzeżenie - wchodząc na stałą porę innego nocnego redaktora, Ania powinna na wstępie wyjaśnić, co tu robi i czy to tylko chwilowe zastępstwo.[/quote] Aha. Pozatym - troszeczkę pośpiesznie mówiła. jakby strzelała z automatu. Na nocna porę nie specjalnie to pasowało. Ale wybaczam jej - ma ogromny kredyt zaufania. Bo opowiadała z pasją. Radio gra dla mnie. Pani Anno - 3mam kciuki
kajman

Blunt na szczęście tylko oczko w górę, co oznacza trójkę w niezmienionym składzie. I duża szansa, że w niezmienionej kolejnośi, chociaż wolałbym, żeby Michael powrócił na szczyt.
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

Jakos tak za Bluntem nie przepadałem, ale mam sentyment do 1973 :lol:
ODPOWIEDZ