Yacy pisze:
Tylko niewiele to mówi Microkosmos - któraś część" TRZECIEJ STRONY KSIĘŻYCA" ??? Ciemna strona księżyca - może to A. Kaczkowska ????
Gwoli ścisłości - Ciemna Strona Nocy. A Mikrokosmos to najprawdopodobniej pierwsza samodzielna audycja Grzegorza Zembrowskiego - po jego udanych zastępstwach w Minimaxie 3mam kciuki .
6 (+5). No no, kto by się spodziewał, ze Arctic Monkeys dotrą tak wysoko - na szczęście nie jest to taki obciach, jak "Ruby" w przypadku pokrewnych stylistycznie Kaiser Chiefs .
GregF pisze:
Gwoli ścisłości - Ciemna Strona Nocy. A Mikrokosmos to najprawdopodobniej pierwsza samodzielna audycja Grzegorza Zembrowskiego - po jego udanych zastępstwach w Minimaxie 3mam kciuki .
Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu
* miraze z innymi: np. Yorke i Bjork
* ciekawostki
* e-maile
Było rewelacyjnie - trafiłem przypadkowo, bo nie mogłem spac :-/
Szkoda, ze Pani Anna nie ma swojej audycji na stałe. A moze Stelmi odda Offensywę?
5 (-1). White Stripes powoli oddalają się od ścisłej czołówki z "Icky Thump", ale i tak są ciągle bardzo wysoko . No i drugi singiel ciągle rokuje nadzieje.
GregF pisze:
Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu
* miraze z innymi: np. Yorke i Bjork
* ciekawostki
* e-maile
Też zdążyłem nieco posłuchać po pożegnalnej nocce Kydryńskiego. Muzycznie było ciekawie, mam tylko jedno zastrzeżenie - wchodząc na stałą porę innego nocnego redaktora, Ania powinna na wstępie wyjaśnić, co tu robi i czy to tylko chwilowe zastępstwo.
Yacy pisze: Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek
Byłbym zapomniał - to już jej drugie nocne zastępstwo, bo kilka tygodni wcześniej pojawiła się zamiast Kosy i Odkurzonych Przebojów. Wtedy zrobila audycję z założenia feministyczną, bo głos miały tylko śpiewające panie .
GregF pisze: Zaś w nocy ze śr na czw. świetną audycję o radiohead zrobiła niejaka Anna Gacek:
* przegląd płyt zespołu * miraze z innymi: np. Yorke i Bjork* ciekawostki* e-maile
Też zdążyłem nieco posłuchać po pożegnalnej nocce Kydryńskiego. Muzycznie było ciekawie, mam tylko jedno zastrzeżenie - wchodząc na stałą porę innego nocnego redaktora, Ania powinna na wstępie wyjaśnić, co tu robi i czy to tylko chwilowe zastępstwo.[/quote] Aha. Pozatym - troszeczkę pośpiesznie mówiła. jakby strzelała z automatu. Na nocna porę nie specjalnie to pasowało. Ale wybaczam jej - ma ogromny kredyt zaufania. Bo opowiadała z pasją. Radio gra dla mnie. Pani Anno - 3mam kciuki
Blunt na szczęście tylko oczko w górę, co oznacza trójkę w niezmienionym składzie. I duża szansa, że w niezmienionej kolejnośi, chociaż wolałbym, żeby Michael powrócił na szczyt.