O i to jest klu tej ideologii

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Hehehe, to coś nie bardzo zgłebiłeś ideologię komunizmu
No tak ale z doświadczenia wiemy, że władza i jej sitwa ok. 20% społeczeństwa pływa w luksusach a reszta społeczeństwa klepie biedę i jest kontrolowana przez bezpiekę władzy. Uważam, że taki system to zło wszechczasów. O dziwo najmniej biedy i największy odsetek ludzi bogatych jest w liberalnych krajach. Ale się rozgadałem.
Nie wychwyciłeś ironii?
Tylko że to, o czym piszesz nie ma nic wspólnego z komunizmem. To czerwona burżuazja.obserw99 pisze: ↑pt maja 11, 2018 9:50 pmNo tak ale z doświadczenia wiemy, że władza i jej sitwa ok. 20% społeczeństwa pływa w luksusach a reszta społeczeństwa klepie biedę i jest kontrolowana przez bezpiekę władzy. Uważam, że taki system to zło wszechczasów. O dziwo najmniej biedy i największy odsetek ludzi bogatych jest w liberalnych krajach. Ale się rozgadałem.
Teraz to już poleciałeś jakimiś sloganami, a nie realną wiedzą
Ale to nie miało nic wspolnego z komunizmem. Najbliżej komunizmu to było w Ameryce Pd w 18 wieku. Dzięki jezuitom zresztą.
Na razie nie.
I przez wiele lat nie będą. Dlatego piszę o 100 lat (minimum).
Tamagotchi: faktycznie. Ciężko mówić o szczęściu w miłości w moim przypadku, a do mnie jakoś utwór przemawia. Jest owszem, swoistym koszmarkiem, ale wzbudzającym pewne zainteresowanie.8azyliszek pisze: ↑sob maja 12, 2018 2:40 am Tamaguchi nie trafia tylko do tych co mają szczęście w miłości.
Szkoda, że Immigrant powoli wypada, ale znowu źli ludzie nie głosują. Kazik oczywiście za nisko.