8azyliszek pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:33 pm
Otaczają mnie ignoranci a kajman pozytywnie zaskakuje. Oczywiscie że popsują Solo tak jak Ep.7 i 8. Ale biere dzide i ide na premierę.
to znaczy coś tam próbowałem w tv jak leciało, jednego z ostatnich se nawet ściągłem, ale mnie nie wciągło
4989341 pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:33 pm
deep i basia poleciała
To się zgadza i to było do przewidzenia. Szkoda mi trochę Deepa, bo jednak mógł sobie przedłużyć stażyk do 29 tygodni. Na razie najstarsza jest Greta z Highwayem, ale za tydzień ma niemal murowane anty-lobby w Znawcy.
FOXD pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:21 pmNo widzisz, a jednak w pierwszym odruchu w tzw. "czambuł" potępiłeś TT. Poza tym cóż Cię tak razi w tym nawiązywaniu do TT? Sam nieraz w różne dziwadła nawiązujesz, i nie neguje tego
Nie w pierwszym odruchu tylko po tym co napisałeś, że tam leci. A pisałeś dużo i często. Ja też nawiązuję do wielu rzeczy, ale nie czynię tego dziesięć razy w ciągu jednej listy.
Dobra, dobra, nie kombinuj. Przede wszystkim uogólniasz i przesadzasz. Jeśli przytaczałem to tylko dla porównania te same kawałki co tu lecą, plus jakieś które winny się znaleźć na lp3. Z reguły to co przytaczałem nie negowałeś, ale samą TT już tak. A to była zaledwie 1/4 tego co leciało na danym notowaniu. Także nie brnij, bo tylko bardziej się pognębiasz w mojej ocenie.
Ostatnio zmieniony pt maja 04, 2018 8:37 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
FOXD pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:21 pmNo widzisz, a jednak w pierwszym odruchu w tzw. "czambuł" potępiłeś TT. Poza tym cóż Cię tak razi w tym nawiązywaniu do TT? Sam nieraz w różne dziwadła nawiązujesz, i nie neguje tego
Nie w pierwszym odruchu tylko po tym co napisałeś, że tam leci. A pisałeś dużo i często. Ja też nawiązuję do wielu rzeczy, ale nie czynię tego dziesięć razy w ciągu jednej listy.
Dobra, dobra, nie kombinuj. Przede wszystkim uogólniasz i przesadzasz. Jeśli przytaczałem to tylko dla porównania te same kawałki co tu lecą, plus jakieś które winny się znaleźć na lp3. Z reguły to co przytaczałem ,ale samą TT już tak. A to była zaledwie 1/4 tego co leciało na danym notowaniu. Także nie brnij, bo tylko bardziej się pognębiasz w mojej ocenie.
prawie cotygodniowa dawka jadu, sarkazmu i nienawiści, czymże była by lista bez tego