mam tylko nadzieję, że nie wypadło nic z zeszłotygodniowych nowości, bo był to jeden z lepszych zestawów od wielu tygodni, w tym tygodniu znowu cieniasy debiutują
TStudent pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:03 pmI już wiadomo, że jestem pierwszą osobą na tym forum, która deklaruje, że kupi tę płytę
A ja nie wziąłbym nawet gdyby mi płacili.
Akurat TStudent jest najwidoczniej fanatykiem Dumplingsów nawet pomimo tego, że jedyne, co im w zeszłym roku się udało, to ten cover "Ach nie mnie jednej". Ale jednocześnie cover ten przybliżył go do muzycznego zaprzyjaźnienia się z nimi. Choć uważam, że taki "Betonowy las" czy "Nie gotujemy" faktycznie są ciekawszymi utworami. A w Wytwórni słuchałem i utworów, których kompletnie nie znałem. A i w innej aranżacji, bo z orkiestrą. Niestety nie mam autografów jako pamiątek, choć nawet chciałem je załatwić
Nosowska nagrywa jakieś śmiszne filmiki na youtubie, fiknie se jakąś piosenkę dla hecy, a słuchacze listy od razu traktują wszystko co zrobi za arcydzieło i windują to coś na same szczyty listy...nie rozumiem ...
santosz pisze: ↑pt maja 04, 2018 8:12 pm
Nosowska nagrywa jakieś śmiszne filmiki na youtubie, fiknie se jakąś piosenkę dla hecy, a słuchacze listy od razu traktują wszystko co zrobi za arcydzieło i windują to coś na same szczyty listy...nie rozumiem ...
Typowy przykład głosowania na artystę, a nie na piosenkę.
Cóż, jest obecnie chyba największą gwiazdą na naszym rynku muzycznym - chociaż ona sama nigdy by tak o sobie nie pomyślała.
JA byłem na paru koncertach Kultu i do dziś mi siedzą w pamięci. On jest wielki.
@1981
Wypadnie za tydzień.
No i gwiazdą to teraz jest bardziej Sławomir czy Taconafide niż Nosowska. No chyba że tylko w publicznych mediach z udziałem w rynku poniżej 6%.
Ostatnio zmieniony pt maja 04, 2018 8:17 pm przez 8azyliszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Typowy przykład głosowania na artystę, a nie na piosenkę.