Self Esteem to polski utwór?
Co to jest PTWC? Private Top Wszech Czasów? Chyba PL TWC? PL (Polski) Top Wszech Czasów?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Self Esteem to polski utwór?
Kawałek niesinglowy i nigdy nie był na Liście. Poza tym jest mało rozpoznawalny, niszowy raczej. Chyba wystarczy. A że kiedyś był w Topie... czy ktoś to pamięta / sprawdził TAM? Chyba nie...adameria pisze: wt kwie 24, 2018 1:43 pm Usunięcie "Starego miasta" to skandal... Ja mam swoje 2 teorie na ten temat, ale nie napiszę o tym, bo obie są niczym spiskowe.
i to jest właśnie przewaga topu polskiego nad ogólnym. 19 "nowych" (lub powracających) utworów to naprawdę sporo.bobby-x pisze: sob kwie 28, 2018 8:04 am W setce wymieni się 19 utworów. Na ostatnim 843 miejscu "Za mną nie oglądaj się - Halina Frąckowiak". Miłego nasłuchu.
1. Został dodany na życzenie forumowiczów. Teraz może jakiś ktoś to zobaczył i stwierdził: hej, co ten kawałek tu robi, ani singiel, ani przebój, ani jakoś specjalnie trójkowy, dziwnie brzmi, nie pasuje tu. Mogło tak być.Yacy pisze: sob kwie 28, 2018 10:20 am 1. z jakiegoś powodu kiedyś był dodany.
2. gdyby miały obowiązywać zasady, które wymieniłeś to zestaw musiałby być porządnie odchudzony![]()
Usunięcia według pozycji w X PTW:
Tak, tyle że to musiałby ten-ktoś-kto-podjął-decyzję-o-usunięciu wiedzieć/sprawdzić. Już o tym pisałem, chyba nie ma sensu się powtarzać.tadzio3 pisze: pn kwie 30, 2018 11:16 am Ale "Stare miasto" to utwór, który co roku bił się o setkę, czego nie można powiedzieć o 70% innych piosenek. Skoro to top słuchaczy, to chyba powinny być kawałki, które są lubiane najbardziej, a nie tylko dlatego, że nie były na LP3.
Chyba jednak zostało 843.