Likwidują sklepik w Trójce?
Cieszę się, że docieracie z powrotem.
Żałuję bardzo, że mnie nie było, ale to było konieczne, żebym został w Krakowie.
Likwidują sklepik w Trójce?
PotwierdzamMiszon pisze: ndz kwie 22, 2018 11:20 amCieszy też skaptowanie kolejnego forowicza na kolejne Zloty, bo albarn powiedział nam w pociągu (oprócz konwickiego była świadkiem tego też neonka), że na pewno będzie na następnym Zlocie. A może Zuzia i Jaś też?
![]()
I o to właśnie chodziłodjjack pisze: ndz kwie 22, 2018 8:10 pmA sobotnia rozmowa o The Smiths przywołała garść wspomnień z lat 80.
Czyli musiało być fajnie i klimatycznie, ech cóż począć...!albarn pisze: pn kwie 23, 2018 12:19 am PotwierdzamZ wielką przyjemnością spotkam się z Wami ponownie!
Bardzo dziękuję za bardzo mile spędzony weekend w Emowie - atmosfera zlotu jest rzeczywiście niepowtarzalna i pozostaje mi tylko żałować, że dopiero teraz się o tym przekonałem.
I (na szczęście) pozostało niewiele czasu na planszówkiMiszon pisze: pn kwie 23, 2018 12:39 pm Ognisko przy ABC (lub na odwrót) i wieczór autorski zrobiły robotę.
Rwać pozostałe włosy z głowybobby-x pisze: pn kwie 23, 2018 12:31 pm Czyli musiało być fajnie i klimatycznie, ech cóż począć...!
O tym nic nie wiem, ale pojawił się:

Potwierdzam, jakiś czas temu dostałem taką informację z wiarygodnego źródła, wręcz uprzedzającą nawet, że chodzi tylko o emeryturę i nie ma żadnych ukrytych powodów. A czy znajdzie się ktoś na zastępstwo, to już zupełnie inna sprawa. I raczej nie będzie to ktoś o nazwisku Walendzik, jeśli w ogóle będzie.Yacy pisze: pn kwie 23, 2018 12:18 amna zlocie ktoś (Łukasz?) powiedział, że Pani Ela wybiera się na emeryturę.
obecnie Lecha KaczyńskiegoMiszon pisze: pt kwie 20, 2018 10:22 pm Tak, właśnie jedziemy wszyscy razem, właśnie na Armii Ludowej.
Chwilowo. Za 5 lat Jarosława.konwicki1980 pisze: wt kwie 24, 2018 7:10 pmobecnie Lecha KaczyńskiegoMiszon pisze: pt kwie 20, 2018 10:22 pm Tak, właśnie jedziemy wszyscy razem, właśnie na Armii Ludowej.
Miszonie, czy pracujesz w urzędzie Miasta Stołecznego Warszawy?, a może jesteś Wróżem-Jasnowidzem, umiesz wróżyć z fusów czy co? Skąd wiesz co się będzie działo za 5 lat?
Będzie kolejny zamach?
Nie - salceson z jabłkami w kolorze murzynka
Upsss, przepraszam.ku3a pisze: wt kwie 24, 2018 11:26 pm (proponuję zakończyć ten niepotrzebny offtopic i skupić się na sprawach zlotu)
U mnie to była siła wyższa.
Nie wierzęalbarn pisze: pn kwie 23, 2018 12:19 am
Dziękuję również za możliwość opowiedzenia o The Smiths w sobotni wieczór przy kominkuza Wasze opowieści i wspomnienia związane z Kowalskimi i Morrisseyem, a także oczywiście za zainteresowanie moją książką!
![]()