Za tydzień zlot naszego forum, niedaleko Warszawy.
Może ktoś z tu obecnych ma ochotę sie wybrać?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale On z tym się nie ukrywa. Ale wcale nie spiewa gorzej niż wokalista LC.Tomekk pisze: pt kwie 13, 2018 9:51 pm Być może. Tylko Andrus nie potrafi śpiewać i to jest ta subtelna różnica.
Może gdyby nie odszedł z Trójki, to nie byłoby nawet podium
Oj no. Ale jest uroczyTomekk pisze:Być może. Tylko Andrus nie potrafi śpiewać i to jest ta subtelna różnica.
Adamerio, ale jest to przebój, możesz lubić lub nie, ale tego nie zmienisz. Nie było szansy głosować ówcześnie, ludzie głosują dziś i jestem to w stanie wytłumaczyć, ale jak mam wytłumaczyć synowi hit w postaci Andrusa czy Kołaczkowskiej? Lista przebojów, ale czyich? Fanklubów? Redaktorów?adameria pisze: pt kwie 13, 2018 9:45 pmLudzie głosują przede wszystkim na to, co słyszą na antenie w ciągu tygodnia. Wałkowanie LZ od lat nie przyciąga nowych słuchaczy, zatrzymuje jedynie starych i to też nie wszystkich.temik3 pisze: pt kwie 13, 2018 9:41 pmSkoro ktoś ma szansę głosować na stare LZ czy DZ to głosuje. To pytanie nie tu kieruj.Bo ja z LZ jestem na bakier na ten przykład.
Przecież sam to powiedział, chyba mało słuchasz Andrusa to nie wiesz. A co do drugiego twierdzenia to takie jest moje zdanie Twoje może być inne i nie mam nic przeciwko. Może wreszcie zrozum, że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty, szanuj opinie innych choć się z nimi nie zgadzasz bo nie musisz. Pozdrawiam i troszkę dystansu do ludzi.
Ja Twoją doskonale rozumiem i nie mam nic przeciwko niej. Zdróweczka do za tydzień.Tomekk pisze: pt kwie 13, 2018 9:59 pm temik3 - również Cię pozdrawiam i szanuję Twoją opinię, chociaż jej kompletnie nie rozumiem.
Pa.
to akurat wiadomo od dawna.
A "Immigrant Song" kiedy był?Yacy pisze: ndz kwie 15, 2018 12:47 am Cambodia? świetna, ba - najlepsza Kim!!!
ale to było ponad 30 lat temu!
A była reedycja singla Kim? A może wykorzystali go w jakimś filmie lub reklamie?