prz_rulez pisze: ↑pt kwie 06, 2018 9:49 pm
Bluesa nie ma, ale z tym drugim to przesada.
Jednego i drugiego mogłoby być więcej.
prz_rulez pisze: ↑pt kwie 06, 2018 9:49 pmAnyway, słuchałem niedawno starego (1950-1951) B.B. Kinga... No i to miało moc! Inna sprawa, że wtedy blues wciąż był relatywnie świeżym gatunkiem...
51 to blisko górnej granicy tego co najbardziej lubię w bluesie Ale B.B. Kinga lubię bardzo, tak że cieszę się, że słuchałeś
temik3 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 9:45 pm
Kto teraz płacze? Gdzie jest Bazyli?
Jak to gdzie - na 2 zmianie, gdzie mogę tylko słuchać a nie pisać. I się nie opierdalam jak niektórzy. Skandal, spisk, układ się broni. Takie słabiutkie Lao okupuje tyle czasu 1 miejsce. Dajcie spokój z głosowaniem na to, ludzie...
Chcę Taconafide do propozycji. Piosenka porusza mą czułą strunę.
8azyliszek pisze: ↑sob kwie 07, 2018 12:53 am
Takie słabiutkie Lao okupuje tyle czasu 1 miejsce. Dajcie spokój z głosowaniem na to, ludzie...
Nowe jest lepsze. Ale Nie raj w niczym mi nie przeszkadza, że sobie jest na szczycie LP3. Widocznie ludziom nie podoba się to darcie się w tle tłumu niczym na piłkarskich eventach w piosence Kazika. Właśnie z tego "darcia" moje aluzje do mundialu, który zbliża się niedużymi krokami.
temik3 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 9:45 pm
Kto teraz płacze? Gdzie jest Bazyli?
Jak to gdzie - na 2 zmianie, gdzie mogę tylko słuchać a nie pisać. I się nie opierdalam jak niektórzy. Skandal, spisk, układ się broni. Takie słabiutkie Lao okupuje tyle czasu 1 miejsce. Dajcie spokój z głosowaniem na to, ludzie...
Chcę Taconafide do propozycji. Piosenka porusza mą czułą strunę. https://www.youtube.com/watch?v=odWxQ5eEnfE
No to jak słuchasz listy to Twoja wydajność pracy spada, gdyż nie koncentrujesz uwagi na niej, a na tym czy Kazio bedzie pierwszy czy nie Z kolejnym spostrzeżeniem zgadzam się jak najbardziej, a powiem więcej to nie jest słabe a wręcz tragiczne. Co do trzeciego to Taco mi się źle kojarzy więc nawet jak to jest z dodatkiem to tego nie biorę.
TStudent pisze: ↑sob kwie 07, 2018 6:38 am
Nowe jest lepsze. Ale Nie raj w niczym mi nie przeszkadza, że sobie jest na szczycie LP3. Widocznie ludziom nie podoba się to darcie się w tle tłumu niczym na piłkarskich eventach w piosence Kazika. Właśnie z tego "darcia" moje aluzje do mundialu, który zbliża się niedużymi krokami.
Nowe jest jeszcze gorsze, a pewnie szybko powędruje na szczyt . Głosowanie na wykonawcę nie na utwór.
8azyliszek pisze: ↑ndz kwie 08, 2018 11:38 pm
temik3
Ale przesłuchaj tego z raz. Też mam mieszane uczucia co do Taco, ale to jest dobre.
Słuchałem tego Taco już wczesniej, a dodatek wcale nie zmienia mego zdania o tym utworze, jak dla mnie to cienkie jest i tyle, gdyby było w zestawie i potem na LP3 to co najwyżej powędrowałoby na listę do kajmana. Chociaż słuchajac Bokki też myslałem, ze nigdy żaden utwór mi nie przypadnie do gustu, a tu niespodzianka, ostatni jest zdecydowanie na plus, może kiedyś też tak będzie z Taco jako samym, czy Taco z dodatkiem. Na razie jest na minus ciągle.