santosz pisze: ↑pt kwie 06, 2018 8:08 pm
nowej piosenki U2 jeszcze nie słyszałem, ale pewnie znów będę zdegustowany, będę?
Nie przepadam za najnowszymi propozycjami U2, ale tu byłam pozytywnie zaskoczona.
rzeczywiście nie jest źle, i ogólnie na pewno ma isę ochotę by posłuchać więcej razy a to już wielki plus, zwłaszcza chórki świetne, ale ja zawsze lubię chórkowe klimaty
obserw99 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 7:53 pm
Jak na razie tylko 7 głosów na Re-Top King Crimson. Może przynajmniej 10 głosów będzie? Dacie radę . Od poniedziałku liczę głosy
Odebrałeś ode mnie pw z ubieglego tygodnia ?
Faktycznie ale zapomniałem to zrobić. Teraz ze smartfona nie potrafię dać linka to tego topu . Gdyby ktoś był przy kompie to dajcie link do ReTopu King Crimson. Please. NP na Top a-ha zagłosowały 33 osoby. To były czasy i przyjemność z liczenia takiej ilości głosów. Do głosowania na Re-Top King Crimson zaprosiłem emailem większość dziennikarzy muzycznych Trójki ale niestety nikt nie zagłosował. Bardzo liczyłem na P. Kaczkowskiego.
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2018 8:16 pm przez obserw99, łącznie zmieniany 1 raz.
kajman pisze: ↑pt kwie 06, 2018 8:11 pm
Bardzo fajny kawałek U2. I pomyśleć, że to ten zespół, który chałturzył w l. 90-tych. Ale to była raczej ogolna tendencja.
uwielbiam te "żarty" kajmana
No cóż, każdy ma własny gust. A U2 z tamtego okresu nigdy mi nie leżało. Wolałem to z 80-tych oraz z tego stulecia.
kajman pisze: ↑pt kwie 06, 2018 8:11 pm
Bardzo fajny kawałek U2. I pomyśleć, że to ten zespół, który chałturzył w l. 90-tych. Ale to była raczej ogolna tendencja.
uwielbiam te "żarty" kajmana
kajman zawsze przynajmniej raz w ciągu listy ostro jedzie po bandzie lata dziwięćdziesiąte i chałturzenie? to była wspaniała dekada dla muzyki
obserw99 pisze: ↑pt kwie 06, 2018 7:53 pm
Jak na razie tylko 7 głosów na Re-Top King Crimson. Może przynajmniej 10 głosów będzie? Dacie radę . Od poniedziałku liczę głosy
Odebrałeś ode mnie pw z ubieglego tygodnia ?
Faktycznie ale zapomniałem to zrobić. Teraz ze smartfona nie potrafię dać linka to tego topu . Gdyby ktoś był przy kompie to link do ReTopu King Crimson. Please. NP na Top a-ha zagłosowały 33 osoby. To były czasy i przyjemność z liczenia takiej ilości głosów. Do głosowania na Re-Top King Crimson zaprosiłem emailem większość dziennikarzy muzycznych Trójki ale niestety nikt nie zagłosował. Bardzo liczyłem na P. Kaczkowskiego.
Jedyna piosenka, na którą głosowałem w tym tygodniu, która jest w Top 30 i w ogóle na liście - SPADA.
nie chcę, żeby Kasia już tak szybko się z nami żegnała
santosz pisze: ↑pt kwie 06, 2018 8:16 pmkajman zawsze przynajmniej raz w ciągu listy ostro jedzie po bandzie lata dziwięćdziesiąte i chałturzenie? to była wspaniała dekada dla muzyki
A ja wtedy męczyłem się przy muzyce (nie całej, ale większości). Dopiero w tym stuleciu odżyłem.