santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:56 pm
i znowu pietruszka awansuje - rzyg ... a sikorka, która fajny utwór nagrała, nawet klamki poczekalni nie pocałowała
Mi tam i Pietrucha i Sikora się podoba.
mnie pietruszka zawsze denerwuje, najchętniej roztrzaskał bym jej to banjo o głowę
santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:59 pm
mnie pietruszka zawsze denerwuje, najchętniej roztrzaskał bym jej to banjo o głowę
Raczej ukulele. Ale czemu od razu tak ostro ? Mi się np. Król nie podoba ale nie mam jakoś ochoty walnąć go syntezatorem. Chociaż rozwalić sam syntezator już tak
santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:56 pm[...] sikorka, która fajny utwór nagrała, nawet klamki poczekalni nie pocałowała
Wychowywałem kiedyś pisklę sikorki. Jak już dorosła, to siadała na klamkach, gdy zbierała się do snu. Ale że metal śliski, to któregoś razu zsunęła się zasnąwszy. Od tej pory na klamkach w domu miałem zawiązane sznurowadła, żeby miała się czego uchwycić pazurkami.
Natomiast nowego kawałka Sikory jeszcze nie słyszałem, ale jestem pełen pozytywnych oczekiwań.
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2018 9:06 pm przez LLucky, łącznie zmieniany 1 raz.
santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:59 pm
Raczej ukulele. Ale czemu od razu tak ostro ? Mi się np. Król nie podoba ale nie mam jakoś ochoty walnąć go syntezatorem. Chociaż rozwalić sam syntezator już tak
santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:56 pm[...] sikorka, która fajny utwór nagrała, nawet klamki poczekalni nie pocałowała
Wychowywałem kiedyś pisklę sikorki. Jak już dorosła, to siadała na klamkach, gdy zbierała się do snu. Ale że metal śliski, to któregoś razu zsunęła się zasnąwszy. Od tej pory na klamkach w domu miałem zawiązane sznurowadła, żeby miała się czegoś uchwycić pazurkami.
Natomiast nowego kawałka Sikory jeszcze nie słyszałem, ale jestem pełen pozytywnych oczekiwań.
wystarczyło o sikorce i klamce a tu historia jak z książki
lady pisze: ↑pt mar 09, 2018 9:03 pmMi się np. Król nie podoba ale nie mam jakoś ochoty walnąć go syntezatorem. Chociaż rozwalić sam syntezator już tak
To ja sobie lepiej zapiszę: "nie zabierać klawiszy na zlot, na którym ma być lady".
adameria pisze: ↑pt mar 09, 2018 9:08 pmJak lubię Lao Che tak liczę na jakąś zmianę numeru 1, najlepiej Żurawinki albo Anita, ale to są marzenia ściętej głowy.
Najszybciej pewnie Zalef.
Najszybciej to pewnie Daria, a to pewnie by Cię jeszcze mniej zachwycało.
Nowości dzisiaj na duży plus.
Swoją drogą nowości się tak odmieniają, że nie wiadomo, czy Balonik powiedział, że będzie jedna czy dwie.
santosz pisze: ↑pt mar 09, 2018 9:09 pmale co zrobić
Przeprosić? Założę się, że czytają ten wątek sympatycy Julii, ukulele i jej grania. Dla jednych smętnego, a dla innych czarodziejskiego. Tak to jest już na świecie...