Nasza Lista III
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Bardzo fajnie
. Ja jestem po trzecim (a w niektórych przypadkach 4) przesłuchaniu w całości i właśnie dokonałem drugiego odrzutu, czyli teraz przede mną najtrudniejsza część. Zostało mi aż 24 piosenki, z których tylko 3 na pierwszy rzut oka odpadają. Choć wszystko możliwe - teraz dałem 4 gwiazdki (na 5) propozycji, która przy pierwszym przesłuchaniu miała 2 i tylko fuksem jej wtedy nie wywaliłem.
Ponieważ przyjąłem też założenie, że w fazie eliminacyjnej nie głosuję na utwory, które znam dobrze lub bardzo dobrze, to eliminuje jeszcze 5 utworów, czyli zostałoby 16, ale jak z tego zrobię 11 nie mam pojęcia (o kolejności nie mówiąc).
Ogólnie - świetny poziom. Może jak na razie wybitnych rzeczy nie ma, ale masa dobrych i bardzo dobrych, zaledwie kilka słabych.

Ponieważ przyjąłem też założenie, że w fazie eliminacyjnej nie głosuję na utwory, które znam dobrze lub bardzo dobrze, to eliminuje jeszcze 5 utworów, czyli zostałoby 16, ale jak z tego zrobię 11 nie mam pojęcia (o kolejności nie mówiąc).
Ogólnie - świetny poziom. Może jak na razie wybitnych rzeczy nie ma, ale masa dobrych i bardzo dobrych, zaledwie kilka słabych.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Bardzo pomogły mi w szybszym zagłosowaniu dwie podróże pociągiem, które pozwoliły mi z około 24 piosenek (po drugim przesłuchaniu było ich 41 o ile pamiętam) zrobić 16, a w drodze powrotnej ustalić kolejność czołowej 13, a konkretniej miejsc 5-13, bo pierwsza czwóka spokojnie wygrała, a 3 odpadły, bo za dobrze znałem i postanowiłem głosować na nie dopiero w rundzie pucharowej. Ale i tak kolejność może zmieniać jeszcze u mnie, co zapowiada ciekawą pucharową rundę, bo różnice minimalne, a poziom tej 16 wysoki
.

- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- dominik_fi
- dominik_fi
No to podejrzewam, że tak jak każdy z nas też tak samo głosuje, czyli na piosenkę a nie na zgłaszającego.Miszon pisze:ja nie chce.Glosuje na piosenke,a nie na zglaszajacego i takie dane sa zbedne i tylko przeszkadzaja. A jak ktos nie moze znalezc czegos,to wystarczy otworzyc wszystkie propozycje i szukac alfabetycznie:-).Albo w ogole w 1folder wrzucic(jak ja)i po problemie z szukaniem;-).
A takie dane są ogólnie dostępne jak je pobierałeś. A mi chodzi o to żeby nie tracić czasu na wchodzenie w każdy folder i szukanie tej piosenki. Chociaż w tej edycji już jest znacznie lepiej niż w poprzedniej jeśli chodzi o tagi, ale wcześniej nie było tak łatwo naleźć dany utwór na liście w winampie, dlatego zaproponowałem właśnie coś takiego.