A kto ma dziś podawać wyniki? Wziąłeś sobie urlop?

Ja mam wpisane do Excela tylko około połowę typów, bo od wczoraj wieczorem nie uzupełniałem pliku.
Jeśli Cię nie ma, to będę się musiał pospieszyć.
Chyba że np. neon.ka mnie wyręczy.

neon.ka jak zwykle siedzi w pracy:/ [a żeby nie było wątpliwości - neon.ka to to samo co neon;), tylko że uniknąć chciałam nieporozumień, więc JaceK był tak miły i mnie na moją prośbę przechrzcił].Robinson pisze:(...) Jeśli Cię nie ma, to będę się musiał pospieszyć.
Chyba że np. neon.ka mnie wyręczy. :)
Wybacz drogi Wojtku, ale nie mam głowy do takich typowań. W ciągu dnia spędzam srednio 20 minut dziennie przed komputerem i nie mam czasu na takie rzeczy. W grudniu powinienem mieć czas przynajmniej na kilka typowań.Wojtasss pisze:Trzeba troche zmienic przepisy naszej gry niewielka korekta bo ktoś troche nas robi w konia niejaki prz_rulez nie typowal od 3 notowan i dalej nie ma zamiary a prowadzi wzial; udzial chyba tylko w kilku notowaniach Tyle
dlatego pomysł z trzema notowaniami do podsumowania jest ok póżniej powinno sie zastosowac sposob np taki iz jesli ktos wystartowal w naszej zabawie np 10 kolejek temu i ma powiedzmy 6 kolejek odbytych jest ok ale jesli np 3 lub 4 wylatuje z rankingu
No, jak wam tak zależy na wygraniu w jakimś typowaniu to mnie wykasujcie.Wojtasss pisze:Ależ ja to rozumiem lecz nie o to codzi lecz o to ze nie zasłużenie możesz wygrać klasyfikacje biorac udział w małej liczbie typowań w stosunku do kogoś kto gra cały rok wybacz ale to nie fer