drwycior pisze:Ale jeszcze bardziej prehistoryczne czasy komentarzy na IRC-u byly od samego poczatku pojawienia sie Trojki Online jak Pawlikowska i Lukasz (zapomnialem nazwiska) prowadzili Inter-Noc i zachecali do wejscia w siec...
drwycior pisze:Ale jeszcze bardziej prehistoryczne czasy komentarzy na IRC-u byly od samego poczatku pojawienia sie Trojki Online jak Pawlikowska i Lukasz (zapomnialem nazwiska) prowadzili Inter-Noc i zachecali do wejscia w siec...
Lukasz Kunka?
To były piątkowe nocki? InterNoc czy jakoś "Małpa coś tam" Hmmm..nie pamietam
szakal35 pisze:A tydzien temu...
Kolezanki Marty wrocily juz z pozdrawiania u Balonika i ja zaczalem rozmawiac z przyszlymi gwiazdami Programu Trzeciego. Moze dzis tez sie pojawia?
Grupa Trzymajaca Kciuki bylaby z tego powodu rada
A propos- sluchaliście wczoraj "Akademii z Rozrywki"?
Lukasz Kunka?
Wlasnie ale to chyba nie byly piatkowe nocki...ja pamietam ze nagrywalem to w srodku tygodnia,moze w czwartki albo srody...jednym z gosci byl Kaczor wtedy i ktos napisal "Kaczor rulezzzzz" a Kaczor na antenie czyta:kaczor ruleee? z franc. "o co chodzi??" hehe niezle jaja byly,udostepnie to mam nagrane na tasmie...
szakal35 pisze:A propos- sluchaliście wczoraj "Akademii z Rozrywki"?
Tak i Marty nas wspominały.
Własnie odebrałem maila od jednej z Mart. Konczy tak "Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś się spotkamy.
Pozdrawiam wszystkich"
Co Wy na to? Wracamy za tydzień?
Lukasz Kunka?
Małpy w sieci - istniały gdzieś do jesieni 2002, a potem wyparło je Wejście Smaku.
Hello - na mnie pora
ale dzis nie do herbatki tylko do czegos lepszego. W srode odebralem od kumpla piwo wlasnej roboty . Naprawde dobre! Wasze zdrowie!
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2007 9:11 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 1 raz.