szakal35 pisze:Slaba to jednak pamiec. Jak na utwor, ktory od dwoch miesiecy wielu zapewne najbardziej kojarzy sie z czlowiekiem, ktory przez 25 lat tworzyl liste, to tylko cztery tygodnie. Bardzo mizernie.
Uwielbiam Marka, ale to jednak jest głosowanie na piosenki, a nie na prezentera. Dla mnie to i tak jest rewelacja.
25 (+3). To już niestety nie strefa spadku, bo "Closer" Travisa znowu uciekł katu sprzed topora (23 tyg.) - ale przy takim wysypie nowości w Poczekalni i na niego w końcu przyjdzie kolej .
neon.ka pisze:
myślę jednak, że wiele osób może nie wiedzieć, że ten utwór ma taką symbolikę. nie wiem jak wielu ludzi słuchało Trójki akurat TAMTEGO poranka.
Tym utowrem zegnal sie tez w ostatniej "Markomanii", dwukrotnie. Mysle wiec, ze sporo osob jednak skojarzylo go jednozancznie z odejsciem P. Marka.
Witamy dzis na forum
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2007 8:23 pm przez szakal35, łącznie zmieniany 1 raz.
GregF pisze:25 (+3). To już niestety nie strefa spadku, bo "Closer" Travisa znowu uciekł katu sprzed topora (23 tyg.) - ale przy takim wysypie nowości w Poczekalni i na niego w końcu przyjdzie kolej .
Za tydzien wypadają np. Myslovitz, Linkin P, Green D. El Doopa (czy jak im tam) i niech bedzie (bo tez starocie, ale piekne) Travis i Rojek i...
zbyszu pisze:Campari - tu Cię zaskoczę. Po 9 miesiącach 2007 roku to moj prywatny nr 1. Sam jestem ogromnie zaskoczony :
jezeli chodzi o Travis to jeszcze potrafie to zrozumiec, bo oni pisza popowe piosenki, które maja wpadac w ucho milo by bylo gdyby jednak cos innego wskoczylo na Twój top2007 roku
zbyszu pisze:Campari - tu Cię zaskoczę. Po 9 miesiącach 2007 roku to moj prywatny nr 1. Sam jestem ogromnie zaskoczony :
jezeli chodzi o Travis to jeszcze potrafie to zrozumiec, bo oni pisza popowe piosenki, które maja wpadac w ucho milo by bylo gdyby jednak cos innego wskoczylo na Twój top2007 roku
Goni Arcade Fire, Tori Amos..ale chyba Top 3 sobie wywalczyli. Dla mnie zupełnie zaskoczenie, bo nigdy nie dotarli na szczyt (a i w czołówce nie był aż tak czesto). Lubie takie zaskoczenia
zbyszu pisze:
...i marzy mi się tak jak kiedyś - 5-6 nowości.
Marzenia???
Cudowne marzenia!
W takiej, bardzo zmiennej liscie sie kiedys zakochalem- gdy norma byly 4 nowosci, a najpiekniejsze notowania to byly te z wysypem 6- 7 nowych piosenek w trzydziestce... Przeciez nie w tej, w ktorej mamy prawie zawsze 2 nowosci, jakby to byla nerwica natrectw, a nie lista przebojow
Witam wszystkich - przed chwilą dotarłem do domu zmoknięty, spóźniony i z bijącym z niepewności sercem na którym dziś Basia GG...
Ależ dziś napostowaliście - sam nie wiem czy czytać na bieżąco, czy czytać od początku i nadrobić...