Tomekk pisze: ↑pt sty 12, 2018 8:32 pm
najgorsza jest ta szarówka od rana do wieczora.
Współczuję, u mnie o samo Co spadnie, to po 2 dniach topnieje ... Może jak zagłosuję na Magdę Umer to spadnie (śnieg ) i zostanie "na całej połaci" ... Kiedyś to były zimy
Tomekk pisze: ↑pt sty 12, 2018 8:32 pm
najgorsza jest ta szarówka od rana do wieczora.
Współczuję, u mnie o samo Co spadnie, to po 2 dniach topnieje ... Może jak zagłosuję na Magdę Umer to spadnie (śnieg ) i zostanie "na całej połaci" ... Kiedyś to były zimy
cześć lady
pamiętam ostrą zimę w 2006 r. (styczeń). Śniegu było mnóstwo i mocno mroziło przez 3-4 tygodnie.
FOXD pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:42 pm
U konkurencji znacznie lepsze brzmienie obecnie - BLS z Room ...
Konkurencja gra muzykę bardziej w Twoich klimatach więc Ci się bardziej podoba. A z tego co czytam to chociaż też taką muzykę lubię to chyba nie chciałbym tamtego słuchać. Wygląda na strasznie ograniczone muzycznie.
FOXD pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:42 pm
U konkurencji znacznie lepsze brzmienie obecnie - BLS z Room ...
Konkurencja gra muzykę bardziej w Twoich klimatach więc Ci się bardziej podoba. A z tego co czytam to chociaż też taką muzykę lubię to chyba nie chciałbym tamtego słuchać. Wygląda na strasznie ograniczone muzycznie.
Wręcz przeciwnie, nie ma ograniczenia. Wiele kawałków, które grają mi nie odwpowiada. Jednak grają znacznie więcej solidnej i urozmaiconej muzyki, podczas gdy Trójka jej nie zuważa, co mnie bardzo dziwi. Kiedyś trójka nadawała prym, wyznaczając trendy muzyczne, dzisiaj już nie.
FOXD pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:50 pmWręcz przeciwnie, nie ma ograniczenia. Wiele kawałków, które grają mi nie odwpowiada. Jednak grają znacznie więcej solidnej i urozmaiconej muzyki, podczas gdy Trójka jej nie zuważa, co mnie bardzo dziwi. Kiedyś trójka nadawała prym, wyznaczając trendy muzyczne, dzisiaj już nie.
Z tego co piszesz, to wygląda, że tam leci tylko mniej lub bardziej ciężki rock. Czy gdzieś można znaleźć tego, co leciało np przed tygodniem to może będę miał o tym nieco lepszą opinię.
Wrońska na szczęście tylko jedno w gorę. I wygląda na to, że nowa Greta szaleje.
FOXD pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:50 pmWręcz przeciwnie, nie ma ograniczenia. Wiele kawałków, które grają mi nie odwpowiada. Jednak grają znacznie więcej solidnej i urozmaiconej muzyki, podczas gdy Trójka jej nie zuważa, co mnie bardzo dziwi. Kiedyś trójka nadawała prym, wyznaczając trendy muzyczne, dzisiaj już nie.
Z tego co piszesz, to wygląda, że tam leci tylko mniej lub bardziej ciężki rock. Czy gdzieś można znaleźć tego, co leciało np przed tygodniem to może będę miał o tym nieco lepszą opinię.
Wcale nie, przytaczam tutaj tylko to, co mi odpowiada. A na ichniej liście jest wiele kawałków z lp3, których także nie trawię Chcesz się zorientować co tam leci (z odsłuchem) to wejśdź na stronę Antyradia, w zakładkę Turbo Top i będziesz miał wgląd w poszczególne notowania. Faktem jest, że tam są notowania 4 razy w tygodniu (wt-pt) stąd i rotacja większa w krótkim czasie.
Oj, cholewcia, mleko rozlałem! Przepraszam jeszcze raz, ale garnek wyleciał mi z ręki i teraz muszę posprzątać... Ostatnio zresztą sporo rzeczy leci mi z rąk: wczoraj jajko, dziś mleko... Strach sera dotykać!