Wygląda na to, że Jary, Melua i Bukartyk wypadną. Czyli patrząc na nowości to wymiana fatalna.
A tak w ogóle teraz się obudziłem i mam wrażenie, że Lunatyka tak gdzieś o połowę obcięli. Ktoś może potwierdzić?
Witam lekko spóźniony dwoma komentarzami:
-skoki Icarusa i Krzywego Ryja bardzo mnie ucieszyły i oby tak dalej
-wolałbym chyba usłyszeć małego Julka (czy jak on tam miał) w roli prowadzącego listę jakieś takie ożywienie wniósł
kajman pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:31 pm
A zaraz po najlepszej najsłabsza nowość. Ale z dwóch rapów na dzisiejszej liście zdecydowanie lepszy.
wspaniały utwór o tym, by dostrzegać czar zwykłości, codzienności. bo nie botoksy, limuzyny, tzw. adrenalina czynią nas szczęśliwymi (raczej zabierają nas szybciej na drugi świat), a zwykłe chwile z bliskimi czynią SENS naszego BYĆ
adrianec pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:34 pmwspaniały utwór o tym, by dostrzegać czar zwykłości, codzienności. bo nie botoksy, limuzyny, tzw. adrenalina czynią nas szczęśliwymi (raczej zabierają nas szybciej na drugi świat), a zwykłe chwile z bliskimi czynią SENS naszego BYĆ
Kompletnie nie zwracam uwagi na to co tam śpiewają. Muzycznie to jest katastrofa i tylko to się dla mnie liczy. No i sposób śpiewania utrudnia rozumienie słow.
adrianec pisze: ↑pt sty 12, 2018 9:34 pmwspaniały utwór o tym, by dostrzegać czar zwykłości, codzienności. bo nie botoksy, limuzyny, tzw. adrenalina czynią nas szczęśliwymi (raczej zabierają nas szybciej na drugi świat), a zwykłe chwile z bliskimi czynią SENS naszego BYĆ
Kompletnie nie zwracam uwagi na to co tam śpiewają. Muzycznie to jest katastrofa i tylko to się dla mnie liczy. No i sposób śpiewania utrudnia rozumienie słow.
A ja jeszcze niedawno miałem nadzieję, że ten utwór zdobędzie więcej punktów niż Historie i zepchnie je z drugiego miejsca Heyów.
Beth & Joe - miło że tak w górę, szkoda, że kosztem mojego znawcy.