santosz pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:01 pm
zawsze lepiej pochwalić utwór, który nam się podoba, niż opierdalać każdą drugą piosenkę na liście
Ale też zawsze lepiej nie wchodzić w zbędne dyskusje.
też prawda, FOXD to szczwany lis i lubi prowokować, nie ma się co denerwować
W tym konkretnym przypadku sam sprowokowałeś jałową dysputę Inna rzecz, że nigdy nie prowokuję, a jedynie bronię swoich poglądów Wiem, to trudne do zaakceptowania dla zwyklego "zjadacza chleba"
Słabo się zaczyna TOP30
Wynik na dziś - TOP30 (lp3):
Koszmary vs dobre utwory: 1:0 (13:8)
FOXD pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:03 pmCóż, w/g mnie zawsze lepiej wyrażać to, co się faktycznie czuje do każdego z kawałków, niż silić się na "fałszywe" oceny
A ten, który ocenia pozytywnie to się na coś sili? Jednak chyba większość słucha LP3 dlatego, że tam leci muzyka, którą lubi. Ja także, ale jednak dla mnie to przede wszystkim to coś w rodzaju meczu. Emocjonuję się wynikami.
FOXD pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:03 pmCóż, w/g mnie zawsze lepiej wyrażać to, co się faktycznie czuje do każdego z kawałków, niż silić się na "fałszywe" oceny
A ten, który ocenia pozytywnie to się na coś sili? Jednak chyba większość słucha LP3 dlatego, że tam leci muzyka, którą lubi. Ja także, ale jednak dla mnie to przede wszystkim to coś w rodzaju meczu. Emocjonuję się wynikami.
Najwyraźniej nie zrozumiałeś przekazu i doszukujeszsie czegoś innego niż to, co w tym wpisie
kajman pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:09 pm
Jeden więcej rzeczy odbiera pozytywnie, drugi mniej. Ja więcej pozytywnie.
A tą nowość wprawdzie bez euforii odbieram ale na plus. Będzie jedna gorsza i jedna lepsza.
Ostatnio złagodniałeś, ale ogólnie muzykę z LP3 zazwyczaj odbierałeś negatywnie!
temik3 pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:03 pm
Ale też zawsze lepiej nie wchodzić w zbędne dyskusje.
też prawda, FOXD to szczwany lis i lubi prowokować, nie ma się co denerwować
W tym konkretnym przypadku sam sprowokowałeś jałową dysputę Inna rzecz, że nigdy nie prowokuję, a jedynie bronię swoich poglądów Wiem, to trudne do zaakceptowania dla zwyklego "zjadacza chleba"
Słabo się zaczyna TOP30
Koszmary vs dobre utwory: 1:0 (13:8)
twój problem polega na tym, że nie potrafisz napisać jedynej wypowiedzi, w której byś się nie wywyższał nad innych, viz twoje ostatnie zdanie
santosz pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:15 pm
twój problem polega na tym, że nie potrafisz napisać jedynej wypowiedzi, w której byś się nie wywyższał nad innych, viz twoje ostatnie zdanie
To raczej problem tych, którzy coś tak absurdalnego twierdzą Nigdy moim zamiarem nie było wywyższanie się. Także prosba, nie powielaj tych bzdur
A-ha na minus
Koszmary vs dobre utwory: 3:1 (15:9)
kajman pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:09 pm
Jeden więcej rzeczy odbiera pozytywnie, drugi mniej. Ja więcej pozytywnie.
A tą nowość wprawdzie bez euforii odbieram ale na plus. Będzie jedna gorsza i jedna lepsza.
Ostatnio złagodniałeś, ale ogólnie muzykę z LP3 zazwyczaj odbierałeś negatywnie!
Bardziej negatywnie kilka lat temu, ale akurat te duże kilka lat temu lista miała kryzys, a teraz jest tak dobra jak jeszcze nigdy (przynajmniej top 30).
santosz pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:15 pm
To raczej problem tych, którzy coś tak absurdalnego twierdzą Nigdy moim zamiarem nie było wywyższanie się. Także prosba, nie powielaj tych bzdur
A-ha na minus
Koszmary vs dobre utwory: 3:1 (15:9)
dobra dobra, czytam twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i wiem swoje, koniec tematu
kajman pisze: ↑pt sty 05, 2018 9:18 pm
Bardziej negatywnie kilka lat temu, ale akurat te duże kilka lat temu lista miała kryzys, a teraz jest tak dobra jak jeszcze nigdy (przynajmniej top 30).
No widzisz a ja mam odwrotnie.
Bardzo dobry ten Ed, szkoda, że nawet o Top 20 nie zahaczył.