Robert Plant feat. Chrissie Hynde - BLUEBIRDS OVER THE MOUNTAIN
i od razu jest znacznie lepiej.

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
A ja niestety już zagłosowałem a ten utwór Planta miałby też mój głos. Szkoda.
Jak Można zepsuć tak dobrą balladę takim tytułem?
OK. Tutaj oficjalne video do tego singla https://www.youtube.com/watch?v=utl6Z86487wjollyroger72 pisze: ↑pt gru 29, 2017 8:32 am Dodano:
Robert Plant feat. Chrissie Hynde - BLUEBIRDS OVER THE MOUNTAIN - ten utwór będzie oceniany w kolejnym tygodniu
Przecież to jest kolokwializm, nie wiem czy to taki żart, na pewno nieśmieszny. W sumie działa podobnie jak "żywot mój zasrany" u Nohavicy. To na pewno nie jest poezja
Muszę się nie zgodzić, bowiem wszystko może być poezją (gdy się umiejętnie używa słów).
Faktycznie tylko siedem zer (ale jedno w tę czy we w tę przecież dla średniej nie robi żadnej różnicy).
Jasne, że nie robisz tego celowo, ale tak Ci wychodzi że z tygodnia na tydzień popadasz w skrajności! I teraz uważaj, bo z zera to nawet przy średnich ocenach dla nowego zestawu (pierwszego w 2018 roku) wywindujesz się na szczyt mojej klasyfikacji.
A jeszcze bez punktów były:Yacy pisze: ↑pt gru 29, 2017 8:11 pm 621. notowanie naszej listy przebojów
Głosowanie na 1874. notowanie Listy
(...)
64 . NN . Mikromusic - NA KRZYWY RYJ 6, 2, 2, 1, 2, 2, 1 = 16
(...)
131 . NN . Robert Plant feat. Chrissie Hynde - BLUEBIRDS OVER THE MOUNTAIN 3 = 3
135 . NN . N.E.R.D. & Kendrick Lamar - DON'T DON'T DO IT! 2 = 2
(...)