Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
1. METALLICA - Nothing Else Matters
2. KING CRIMSON - Epitaph
3. GUNS N' ROSES - November Rain
4. ARCHIVE - Again
5. JOHN LENNON / THE PLASTIC ONO BAND - Imagine
BonziBonzunio pisze: ↑pn sty 01, 2018 9:03 pmSmiem twierdzic, ze gdyby Again w polu autor mialo nie Archive a Pink Floyd to regularnie biloby sie z Dire Straits o pierwsze miejsce na topie a przez sekte Pink Floyd byloby holubione niczym WYWH
Równiez sie z tym nie zgadzam. Pisze to jako Floydowiec.
zielonakoniczynka pisze: ↑pn sty 01, 2018 8:46 pm
Pilnujcie topu i trzymajcie kredens, ja idę czytać dziecku Harrego Pottera (a propos pójścia do piekła )
Ja swojemu przeczytałem wszystkie 7 części. A ostatnią czytaliśmy na wakacjach prawie non stop - z małymi przerwami na sen.
Tak że spokojnie - da się to przeżyć. To naprawde dobrze napisane książki.
Wiadomo, że wspaniale napisane, ja uwielbiam. A piekło w kontekście zabraniania Harrego z ambony
1. KING CRIMSON Epitaph
2. GUNS ’N’ ROSES November Rain
3. ARCHIVE Again
4. METALLICA Nothing Else Matters
5. NIRVANA Smells Like Teen Spirit
6. JOHN LENNON Imagine
BonziBonzunio pisze: ↑pn sty 01, 2018 9:03 pm
Smiem twierdzic, ze gdyby Again w polu autor mialo nie Archive a Pink Floyd to regularnie biloby sie z Dire Straits o pierwsze miejsce na topie a przez sekte Pink Floyd byloby holubione niczym WYWH
No wiesz, gdyby powstało jakieś 30 lat wczesniej i zainspirowało swą muzyką setki zespołów i całe pokolenia a nie samo się inspirowało od innych, to możliwe
BonziBonzunio pisze: ↑pn sty 01, 2018 9:03 pmSmiem twierdzic, ze gdyby Again w polu autor mialo nie Archive a Pink Floyd to regularnie biloby sie z Dire Straits o pierwsze miejsce na topie a przez sekte Pink Floyd byloby holubione niczym WYWH
Równiez sie z tym nie zgadzam. Pisze to jako Floydowiec.
1. METALLICA - Nothing Else Matters
2. KING CRIMSON - Epitaph
3. GUNS N' ROSES - November Rain
4. ARCHIVE - Again
5. JOHN LENNON / THE PLASTIC ONO BAND - Imagine
Carlit pisze:Oczywiście nie należy tego dogmatu rozumieć dosłownie.
Zbawienia mają nie dostąpić Ci, którzy świadomie odrzucają Chrystusa.
Ci którzy o Nim nie słyszeli ale postępują bogobojnie nie podlegają temu dogmatowi.
Trochę to niesprawiedliwe. Ktoś przypadkiem się dowie, że istniał/istnieje taki Jezus i co, przez to wieczne piekiełko?
Poza tym, ten dogmat istnieje dopiero parę wieków bodajże.
adameria pisze:Idąc tym tropem, tylko Bóg wie, kto będzie zbawiony, a kto nie będzie.
No to nie zachęciłeś w ten sposób do czynienia dobra, skoro nasze starania mogą niczego dobrego nie przynieść, a nasz brak starań niczego złego?
BonziBonzunio pisze: ↑pn sty 01, 2018 9:03 pm
Smiem twierdzic, ze gdyby Again w polu autor mialo nie Archive a Pink Floyd to regularnie biloby sie z Dire Straits o pierwsze miejsce na topie a przez sekte Pink Floyd byloby holubione niczym WYWH
Sporo w tym racji. Aczkolwiek patrząc z drugiej strony gdyby było np. jakimś Garbage to by setki nie powąchało.