Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
BonziBonzunio pisze: ↑pn sty 01, 2018 7:08 pm
Ten cały Stelmach to mi jakos nie pasuje.
Nie tylko Tobie
Próbuje czasem naśladować niedoścignionego Beksińskiego i może dlatego tak czujecie.
Bardziej to natarczywe samomuwielbienie swojego głosu drażni, niż jego pokrętne próby naśladowania kogokolwiek. Dziwne, bo facet ma dobrze ponad 40 lat
Pinki jednak bez mocy w tym topie. Czwarty bezecik dzisiaj 28/100
Ostatnio zmieniony pn sty 01, 2018 7:17 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
Nicoletta pisze: ↑pn sty 01, 2018 7:01 pm
A nie Andrzej????
A skąd Ci Andrzej przyszedł do głowy? Tak to tylko jedno opowiadanie w Fantastyce jest podpisane.
No nie. Shine co najmniej 10 miejsc za nisko. Pościelowa wszechczasów.
No nie wiem, a nie pisalali tak o Tobie w relacji z któregoś zlotu?
A nie Andrzej????
A skąd Ci Andrzej przyszedł do głowy? Tak to tylko jedno opowiadanie w Fantastyce jest podpisane.
Shine to pościelówa!? co tu się dzisiaj od. ..dala?!
Witam serdecznie z południa Podlasia.
Posiedzę z Wami chwilkę (może do końca?) i pokomentuję. Bowiem w odróżnieniu od innych już od dawna się tym topem nie ekscytuję (chociaż ubiegłoroczny tryumf Queen przyjąłem jak najbardziej na plus). Dla mnie w polskim topie dzieje się znacznie więcej ciekawych rzeczy...
A nie Andrzej????
Już w zeszłym roku (chyba) ustaliliśmy, że Shine to pościelówa i niech tak zostanie.
Emilia pisze: ↑pn sty 01, 2018 6:54 pmTo kim Ty jesteś?!!
Ja od kilku lat mam na imię Jerzy.
Jurek?!!! Juruś! Jak fajnie
Mimo że z tamtego forum odszedłem już dawno temu, to specjalnie teraz tam zajrzałem, by odszukać tę historię o przestaniu bycia Krzysztofem przez kajmana, bo naprawdę bardzo mnie to wtedy ubawiło
Sam Siostra złapała pchłę i robi awanturę, szuka winowajcy. Mnie nawet pchły nie chcą gryźć.
Chyba jestem za bardzo pijana by odczuć moc tego utworu. Now there's a look in Your eyes,
Like black holes in the sky.
A nie Andrzej????
Oczywiście, rekompensuje Grażynie lub Januszowi nieudane pożycie małżeńskie.
Ostatnio zmieniony pn sty 01, 2018 7:19 pm przez barb42, łącznie zmieniany 1 raz.