temik3 pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:00 pm
Trzy nowości (chyba że Azyl zaginął), ostatnio średnia nowości się nam podniosła, dawno nie było 1,1,2,1,2,2,1,1 itd.
szkoda tylko że nowości często zastępują inne nowości sprzed tygodnia czy dwu a starocie gdzieś tam wyżej
Ale Perfect Eda to nie jest piosenka na Listę. Niech spada. O to chodziła żeby zniknęła górą. Dlatego oddałem na to głos.
8azyliszek pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:05 pm
Ale Perfect Eda to nie jest piosenka na Listę. Niech spada. O to chodziła żeby zniknęła górą. Dlatego oddałem na to głos.
Uważaj bo dzis przypadkiem mogła się na Topie zatrzymać
santosz pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:01 pmszkoda tylko że nowości często zastępują inne nowości sprzed tygodnia czy dwu a starocie gdzieś tam wyżej
Ostatnio mamy wyjątkowo młodą listę. W top 10 najdłuższy staż to było 11 tygodni, co raczej jest rzadkością. A skoro do top 30 wchodzą slabe utwory to szybko wypadają.
santosz pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:01 pmszkoda tylko że nowości często zastępują inne nowości sprzed tygodnia czy dwu a starocie gdzieś tam wyżej
Ostatnio mamy wyjątkowo młodą listę. W top 10 najdłuższy staż to było 11 tygodni, co raczej jest rzadkością. A skoro do top 30 wchodzą slabe utwory to szybko wypadają.
No ale w drugiej części mamy już wielu w podeszłym wieku.
ech, to czy akurat słabe utwory szybko wypadają bo są słabe? to zbyt mocna teza
FOXD pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:03 pm1. Tylko, że to jest subiektywny punkt widzenia.
2. Skoro dodali (Trójka), to jest powód (i punkt) odniesienia się.
1. Jak każdy.
2. Toteż się odniosłem. Jak na LP3 to utwór w górnej strefie stanow średnich.
Lila z kolei w dolnej strefie stanow średnich. Zrobili to bardzo dobrze, ale to taki kawałek, z którego po prostu nie da się wiele wyciągnąć.
FOXD pisze: ↑pt gru 08, 2017 9:03 pm1. Tylko, że to jest subiektywny punkt widzenia.
2. Skoro dodali (Trójka), to jest powód (i punkt) odniesienia się.
1. Jak każdy.
2. Toteż się odniosłem. Jak na LP3 to utwór w górnej strefie stanow średnich.
Jakby to było odniesienie tylko do tego co na lp3, to ok, ale wstawiasz aluzje odnośnie całej twórczości LZ