Knajpa

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

HJones

Knajpa

Post autor: HJones »

W latach 90-ych można było czasem usłyszeć w Trójce utwór instrumentalny pod tytułem "Knajpa". Jeśli mnie pamięć nie myli to wykonawcą był zespół No Limits. Utwór był skoczny, w konwencji wiejskiego wesela. To był znakomity żart muzyczny, zawsze prawie płakałem ze śmiechu słysząc go w Trójce. Będę bardzo wdzięczny jeśli jakiś "zasuszony faun" podzieli się ze mną tym utworem:)

Pozdrawiam i czekam na posty tych, którzy pamiętają (a może nawet mają) ten utwór.
JC

Re: Knajpa

Post autor: JC »

HJones pisze:W latach 90-ych można było czasem usłyszeć w Trójce utwór instrumentalny pod tytułem "Knajpa". Jeśli mnie pamięć nie myli to wykonawcą był zespół No Limits. Utwór był skoczny, w konwencji wiejskiego wesela. To był znakomity żart muzyczny, zawsze prawie płakałem ze śmiechu słysząc go w Trójce. Będę bardzo wdzięczny jeśli jakiś "zasuszony faun" podzieli się ze mną tym utworem:)

Pozdrawiam i czekam na posty tych, którzy pamiętają (a może nawet mają) ten utwór.
Ja pamiętam :) . No Limits grali fantastycznie. W ogóle gdańska scena muzyczna z lat 80/90 to kawał fajnego, poczciwego grania.

a oto interesujący Cię link :wink:
http://download.yousendit.com/AB941E1E4C8CD6AD
HJones

Post autor: HJones »

Dzięki JC, sprawiłeś ogromną radość mnie i mojej rodzinie, norrrrmalnie deja vu :D
ODPOWIEDZ