Carlit pisze: ↑pt lis 03, 2017 10:30 pm
Zresztą o ile mnie pamięć na myli to red. Tomasz Lis gdy przechodził z TVN do Polsatu też musiał ileś tam miesięcy odczekać aż klauzula o zakazie konkurencji przestanie go obowiązywać.
Lis prowadził jeden, konkretny, opiniotwórczy program. Andrus prowadzi... no kuźde wszystko.
Ale tu nie chodzi o to co konkretnie prowadzi, bo to nie jest istotne.
Trójka (Polskie Radio) i TVN (obecnie discovery?) są mediami konkurencyjnymi.
To tak mniej więcej jakby Lewandowski grał jednocześnie np. w Bayernie i Podhalu Nowy Targ (hokej na lodzie). Tego się nie robi...
podobno na początku dwudziestego wieku to było normalne, zimą grali hokeja - na zamarzniętych stawach a latem ci sami zawodnicy grali w piłkę nożną
Carlit pisze: ↑pt lis 03, 2017 10:45 pm
Ale tu nie chodzi o to co konkretnie prowadzi, bo to nie jest istotne.
Trójka (Polskie Radio) i TVN (obecnie discovery?) są mediami konkurencyjnymi.
To tak mniej więcej jakby Lewandowski grał jednocześnie np. w Bayernie i Podhalu Nowy Targ (hokej na lodzie). Tego się nie robi...
No to jeszcze raz, bo chyba przegapiłeś - komentatorzy sportowi mogą działać w dwóch (i więcej) stacjach jednocześnie, nawet Mateusz Borek.
prz_rulez pisze: ↑pt lis 03, 2017 10:46 pm
Tak sobie myślę, że powoli, powoli, ale Cygarety trochę wyrastają na nowe "Again". Niemożliwe? W 10-15 tygodniu pobytu "Again" pewnie też mało kto o tym myślał...
To zrobiłoby z tego utworu koszmarek, który za pół roku czy rok wszystkich zadręczyłby. Bardzo dobry utwór, ale bez przesady
Tak sobie myślę, że powoli, powoli, ale Cygarety trochę wyrastają na nowe "Again". Niemożliwe? W 10-15 tygodniu pobytu "Again" pewnie też mało kto o tym myślał...
seblit pisze: ↑pt lis 03, 2017 10:33 pm
No właśnie. Zatem to po co wspominać o memach przy okazji pisania o telewizji?
Okej, w punkt. Pytanie - jeśli te memy nie były w TVP, to czy nie były w TVN? Nie mówię, że od razu w Faktach czy coś, ale... naprawdę nikt w TVN-ie nigdy nie wspomniał o Szogunie? Cała Polska się z tego śmiała i założę się, że tam również.
Wspominali ale starali się tego unikać jak ognia i obracać w żart. Nie było takiego totalnego jechania jak z każdą wpadką Kaczyńskiego.
seblit pisze: ↑pt lis 03, 2017 10:49 pm
Wspominali ale starali się tego unikać jak ognia i obracać w żart. Nie było takiego totalnego jechania jak z każdą wpadką Kaczyńskiego.
Pamiętaj, kto odkrył Cigarettes After Sex.
Dobra, dobra, już szykujemy dla Ciebie medal. Ale to po papierosach po seksie. A ja nie palę.
Jeszcze Organek zabrzmi na liście jako ostatni, a tymczasem Dobranoc i życzę wszystkim nowej, lepszej Trójki bez AA, RK, a w przyszłości niedalekiej zapewne WM
Dzisiejsze postowanie zdominowała muzyka... i polityka!
I muszę przyznać, że poziom dyskusji (poza drobnymi wyjątkami) nie przekraczał granic przyzwoitości.
Czego właśnie z największą wiarą i nadzieją życzyłbym naszym politykom chełpiącym się tym, że są na szczytach władzy czy w totalnej opozycji.
Zatem obejdzie się chyba bez żadnych Ultimo i to z pewnością jest Dobry moment, żeby się z Wami na dzisiaj pożegnać.
Do przeczytania za jakiś czas (nie krótki raczej).
Ostatnio zmieniony pt lis 03, 2017 11:01 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.