santosz pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:30 pm
a czy ktoś pamięta co leciało w Trójce w sobotnie przedpołudnia gdy Niedźwiecki pracował w Złotych Przebojach? bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że nie było kiedyś Markomanii? co było?
Widzę, że desperacko próbujesz się dowiedzieć, ale ja nie wiem Ktoś mu w końcu odpowie na to pytanie?
FOXD pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:36 pmW takim coś źle widziałeś, bo raczej jest obnażanie różnych zachowań bez względu na barwy polityczne. Ale pewnie tak, jak z muzyką, jeno liznąłeś niż przyjrzałeś się bliżej, głębiej
Muzyki nie liże, ale faktycznie tutaj nie wytrwałem dłużej. To był jakiś koszmar.
Hej. Miałem się położyć na chwilę, a zrobiły się z tego dwie godziny i przegapiłem poczekalnię...
Anita na 29 i parę innych utworów, które były kiedyś wysoko, nisko - trochę jak za starych (dobrych?) czasów.
Ha ha, jednak to U2 się odbiło, a w zeszłym tygodniu był wypadek przy pracy.
Brawo. Moje ubiegłotygodniowe narzekania i biadolenia pomogły.
Szkoda tylko wylotu Darii...
FOXD pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:24 pmCo się składa (konkretnie) na ten chłam Twoim zdaniem?
Paszkwile w stronę innej linii politycznej. Przynajmniej tak było jak widziałem. Więcej niż pięć minut nie zdzierżyłem - taka to była żenada. Chyba nawet większa niż Szymon (bodajże) Majewski.
Majewski uderzał we wszystkich polityków, nie jego wina, ze ci z PiSu to najwięksi pajace.
FOXD pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:36 pm
W takim coś źle widziałeś, bo raczej jest obnażanie różnych zachowań bez względu na barwy polityczne. Ale pewnie tak, jak z muzyką, jeno liznąłeś niż przyjrzałeś się bliżej, głębiej
I tu się zgodzę z oboma przedmówcami. A kajman po prostu z krótkiego fragmentu wyciągnął bardzo pochopny wniosek, albo nie rozumie ichniego poczucia humoru oraz ironii.
Chociaż przyznaję, że i w tej audycji zdarzy się palnąć dziennikarzom prowadzącym jakieś głupstwo, no ale jak to było powiedziane w starej jeszcze czechosłowackiej komedii szpitalnej: "gdyby głupota umiała fruwać..."! I nawet "święty" nie wytrzymałby.
Ostatnio zmieniony pt lis 03, 2017 9:45 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.
santosz pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:46 pm
dzisiejsze komentarze podczas listy przejdą do historii , będzie trzeba wszstkie te posty przeczytać jeszcze raz na spokojnie bo nie nadążam
Za Twoimi pytaniami a propos Niedźwieckiego też nikt nie nadąża
Tomekk pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:45 pm
Swoją drogą dawno chyba się nie zdarzyło, żeby po największym spadku w poprzednim notowaniu, dany utwór w następnym zaliczył największy awans.
Pamiętacie casus "John the Relevator" Depeche Mode?