Nicoletta pisze: ↑pt lis 03, 2017 8:57 pm
wybrał miejsce dno studni i 20 metrów mułu
No tak, bo raj jest tam, gdzie ktoś ci mówi, co masz, a czego nie masz mówić.
no właśnie. w tvn-ie nie można mówić, co się chce jak i w innych media im podobnych, bo "poprawność polityczna" odbiera wolność słowa i poglądów.
więc gdzie ten raj EVEno?
temik3 pisze: ↑pt lis 03, 2017 8:55 pm
No to 18:2 dla pozytywnych utworów. Dwa extrakoszmary, o jednym nie powiem bo trafię na Czarną Listę hm.. a drugi to Puchacz. Nawet Maryja brzmi przy nich super.
a czy ktoś pamięta co leciało w Trójce w sobotnie przedpołudnia gdy Niedźwiecki pracował w Złotych Przebojach? bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że nie było kiedyś Markomanii? co było?
FOXD pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:02 pm@jotem3
Korzystajac z przerwy zapytam o Wasze zdanie odnośnie "roszczeń" jakie zaczynają wysuwac niektorzy Ukraińcy do ziem na ktorych mieszkanie ? Jak reakcje Waszym ziomków na te zapowiedzi ?
A jotem3 to w okolicach Koszalina nie mieszka?
lady pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:02 pm
Wiadomo, że blues im starszy tym lepszy, ale i dziś trafiają się dobre bluesowe płyty, choć może nie tak często.
Ja jakoś starego nie trawię, a nowe płyty mnie często zachwycają. Jane Lee Hooker była moją płytą roku 2016.
Nicoletta pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:03 pm
no właśnie. w tvn-ie nie można mówić, co się chce jak i w innych media im podobnych, bo "poprawność polityczna" odbiera wolność słowa i poglądów.
Nie twierdzę, że w TVN-ie, ale chyba oczywistym wyborem w takiej sytuacji było odejście z PR, które już samym zamieszaniem wokół tej sprawy strzeliło sobie w stopę.
Jeśli kajman rację, to mamy stare nowość.
Autocover Rojka, który nagrał ten utwór w 2014 r. i cover piosenki Kazika sprzed ponad 20 lat. Nie ma to jak premiery...
Tomekk pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:07 pm
Jeśli kajman rację, to mamy stare nowość.
Autocover Rojka, który nagrał ten utwór w 2014 r. i cover piosenki Kazika sprzed ponad 20 lat. Nie ma to jak premiery...
Grottkauer pisze: ↑pt lis 03, 2017 8:32 pm
Nie muszą i ogólnie obecnie już obecne country jest lepsze niż obecny blues
To Twoje zdanie, ale nie zgadzam się z nim. Wiadomo, że blues im starszy tym lepszy, ale i dziś trafiają się dobre bluesowe płyty, choć może nie tak często.
Cześć tak poza tym
Cześć
Pewnie, że się trafiają, ale to niestety nie jest świeży powiew. Brzmienia niestety dość średnie, ale i tak dobrze, że jakiekolwiek bluesy powstają
EVENo pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:06 pm
Nie twierdzę, że w TVN-ie, ale chyba oczywistym wyborem w takiej sytuacji było odejście z PR, które już samym zamieszaniem wokół tej sprawy strzeliło sobie w stopę.
Jeśli chodzi o zarobki to wiadomo, gdzie będzie lepiej
Rojek jak nisko. Świat się kończy, nie dojdzie do Top 10. Smuteczek.
Oryginał oczywiście pozostanie niedościgniony, ta wersja jest średnia.
Nicoletta pisze: ↑pt lis 03, 2017 9:03 pm
a mnie się wydaje, że dziennikarze Trójki powinni być apolityczni. Sami się nakręcają. Każdy ma jakieś poglądy, ale praca to praca. Jak chcesz gdzieś pracować to się dostosowujesz do tej pracy, jak Ci się nie podoba to zmieniasz. A nie wymuszasz na pracy zmianę, by Tobie odpowiadała. Bądźmy poważni.