santosz pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:55 pma poza tym jeszcze co tydzień powinna być publikowana na stronie pierwsza setka listy, tak jak np. billboardy, uk top i podobne, byłaby dla niektórych większa motywacja do głosowania na piosenki z niższych pozycji
Publikowana jest nieszczęśliwa 13 i jakoś mało kogo to motywuje.
zbyszu pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:55 pm
Dokladnie tak jest: przynajmniej 9 utworów w Poczekalni jest 12 tygodni lub więcej
Ale dwaj weterani wypadli.
LokiWawa pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:58 pm
A średni staż w poczekalni w tym tygodniu: 8,9 tygodnia.
prz_rulez pisze: ↑pt paź 20, 2017 8:01 pmNie wiem, ja tam mam sentyment do tych długasów w poczekalni. Ale ogólnie to chyba lepiej by było dla listy, gdyby to było typowe top 50.
To utwory po 30 tygodniach w top 30 siedziałyby jeszcze kilkanaście tygodni na miejscach 31-50, a może nawet do top 30 powracały.
a co to za Hey ten Hey, to jakiś nowy Hey czy odgrzewany Hey? w tym tygodniu jakiś niezorientowany jestem w nowościach, nawet nie zdążyłem ocenić Topnowości
kajman pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:33 pm
Szkoda, że nie w górę bo to najlepszy LemON jaki słyszałem. I z moim głosem.
Ostatni Walc spróbuj. Świetne gitary i klimat. Herbut przyznał, że przed nagraniem albumu Tu słuchali sporo Led Zeppelin chociaż efekt nie wyszedł jak kopia w stylu Grety... To dobrze
adameria pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:54 pm
Tomekk, co do Karoliny pisałem to już w trakcie głosowania.
Ile razy była grana?
A ile razy była grana taka np. Greta? Tendencyjność - level master.
To prawda. Masz rację.
Dlatego niektórym wykonawcom czy utworom jest łatwiej. Sam słyszałem "Kataszę" w tym tygodniu kilka razy. Akurat lubię ten utwór i jego nową wersję, ale trzeba zachować proporcję. Szkoda.
kajman pisze: ↑pt paź 20, 2017 7:33 pm
Szkoda, że nie w górę bo to najlepszy LemON jaki słyszałem. I z moim głosem.
Ostatni Walc spróbuj. Świetne gitary i klimat. Herbut przyznał, że przed nagraniem albumu Tu słuchali sporo Led Zeppelin chociaż efekt nie wyszedł jak kopia w stylu Grety... To dobrze
santosz pisze: ↑pt paź 20, 2017 8:08 pm
a co to za Hey ten Hey, to jakiś nowy Hey czy odgrzewany Hey? w tym tygodniu jakiś niezorientowany jestem w nowościach, nawet nie zdążyłem ocenić Topnowości
"Katasza '17". Ja po jednym przesłuchaniu mam niestety mieszane odczucia.