Grycek pisze:I taka mała prośba.
Jak ktoś jest w stanie to niech razem z głosami wyśle komentarz do swoich głosów. Wtedy przyjemniej się coś takiego czyta
To ja zaraz wyślę jeszcze raz, już z komentarzami
Ja też tak zrobiłem. Mam nadzieję, że doszło.
A komentarze dodałem takie dość krótkie. Mogą być?
Grycek pisze:I taka mała prośba.
Jak ktoś jest w stanie to niech razem z głosami wyśle komentarz do swoich głosów. Wtedy przyjemniej się coś takiego czyta
To ja zaraz wyślę jeszcze raz, już z komentarzami
Ja też tak zrobiłem. Mam nadzieję, że doszło.
A komentarze dodałem takie dość krótkie. Mogą być?
Jestem właśnie po pierwszym odrzucie. Za dużo nie wywaliłem, bo zostały jeszcze 44 piosenki. Poziom bardzo dobry, chyba najlepszy jak dotąd - 21 propozycji dostało w tej chwili dobre lub bardzo dobre oceny (a może jeszcze coś dołączyć z tych średnich), znałem wcześniej 15 propozycji.
U Tadzia jest to samo co u Grycka.
Martyrko, proponuję Ci ściągnąć z mojego chomika ten plik: http://www.chomikuj.pl/Robinson/in_mpc.dll
Następnie wstaw sobie ten plik do C:\Program Files\Winamp\Plugins.
Jak otworzysz wtedy Winampa, to klikasz na File - Play file i znajdujesz sobie Blade Loki i słuchasz.
Przesłuchałam i zagłosowałam.
Faktycznie, jesień się zbliża wielkimi krokami i to nie tylko widać za oknem, ale i w zestawie utworów III edycji Naszej Listy. O ile w poprzednich edycjach nie było większych problemów z wyłonieniem swoich faworytów, tym razem zajęło mi to trochę więcej czasu, ale znaleźli się
To ja się trochę wtrącę.
Artur wrzucił inną, moim zdaniem słabsza wersję utworu Zdob si Zdub. Oficjalną, eurowizyjną (i moim zdaniem znacznie lepszą) wersję można ściągnąć tutaj: http://www.zshare.net/audio/37283153c963fb/
A jakby ktoś chciał mogę także umieścić wersję live
Mam pewien problem. Mniej więcej od środy nie będę miał internetu na tydzień(przeprowadzka).
Czy przedłużyć etap eliminacji, czy wydłużymy jedną fazę pucharową?
Grycek pisze:Mam pewien problem. Mniej więcej od środy nie będę miał internetu na tydzień(przeprowadzka).
osobiscie jestem za przedluzeniem eliminacji, potem juz sie tyle nie zastanawiam nad wyborem jednej z dwoch, najtrudniejszy ten pierwszy etap.
Grycek pisze:Mam pewien problem. Mniej więcej od środy nie będę miał internetu na tydzień(przeprowadzka).
osobiscie jestem za przedluzeniem eliminacji, potem juz sie tyle nie zastanawiam nad wyborem jednej z dwoch, najtrudniejszy ten pierwszy etap.
Ja chciałem prosić o przedłużenie. Przesłuchałem wszystkie utwory z wyjątkiem 4, które przesłucham jutro rano. Drugie przesłuchanie (ok. 30 utworów) dopiero w niedzielę po powrocie ze Zlotu. Więc wybór byłby mocno nieprzemyślany.
zgadzam się i nie będzie mi przeszkadzało jak przedłużymy eliminacje o tydzień
Również byłabym za przedłużeniem terminu, gdyż z przyczyn przygotowawczych do zlotu nie zdołałam jeszcze sie zdecydować, jakie piosenki dostaną u mnie głosy w Naszej Liście III a chciałabym zagłosować...