santosz pisze: ↑pt wrz 15, 2017 8:22 pmproblem w tym, że pojawia się tutaj minimum postów chwalących nasze ulubione utwory a jak już się jakiś pojawi to od razu ktoś ripostuje, że to jest koszmarne, słabe to jest, coraz słabsze...
Ze mną jest tak, że moje ulubione utwory są w większości w czołówce, a wtedy już nie mam czasu komentować bo zajmuję się liczeniem.
Ale napiszę jeszcze, że szkoda, że Wilson w dół bo jest bardzo dobry.
8azyliszek pisze: ↑pt wrz 15, 2017 8:26 pm
@santosz
Nie moja wina, że Lista jest oderwana od rzeczywistości i nie ma na niej fajnych, popularnych piosenek. Za to jest masa koszmarków, wynalazków o których nikt nie słyszał i wrzuconych w zestaw po znajomości. A potem Kazikowi ciężko zdobyć należne mu 1 miejsce.
ja mam raczej zawsze problem z czym innym, z ogólnym wizerunkiem listy, już pomijam jakość poszczególnych utworów, raczej mnie mierzi, że cały czas lista wydaje mi się dość nudnawa (za mało nowości, małe ruchy w obrębie trzydziestki, straszne zastoje w pierwszej dziesiątce) i przewidywalna
1. Nie moja wina, że Lista jest oderwana od rzeczywistości i nie ma na niej fajnych, popularnych piosenek.
2. Za to jest masa koszmarków, wynalazków o których nikt nie słyszał i wrzuconych w zestaw po znajomości.
3. A potem Kazikowi ciężko zdobyć należne mu 1 miejsce.
1. Fajne są, popularnych na szczęście mało, chociaż i tak za dużo.
2. Bo nie jest to lista RMF, S lub Z tylko Trójki i takich utworów powinno być dużo. I raczej nikt nie wrzuca nic po znajomości.
3. Bo Kazik rzadko kiedy coś sobą prezentuje. Chociaż czasami taki Most mu się trafi.
Cztery zalogowane osoby, naprawdę wszyscy poszli oglądać Opole? Z drugiej strony, może warto Na żywo w TV Pies, może się coś ciekawego wydarzy, ale pewnie będą pilnować.
@santosz
Nie moja wina, że Lista jest oderwana od rzeczywistości i nie ma na niej fajnych, popularnych piosenek. Za to jest masa koszmarków, wynalazków o których nikt nie słyszał i wrzuconych w zestaw po znajomości. A potem Kazikowi ciężko zdobyć należne mu 1 miejsce.
ja mam raczej zawsze problem z czym innym, z ogólnym wizerunkiem listy, już pomijam jakość poszczególnych utworów, raczej mnie mierzi, że cały czas lista wydaje mi się dość nudnawa (za mało nowości, małe ruchy w obrębie trzydziestki, straszne zastoje w pierwszej dziesiątce) i przewidywalna
Akurat to zjawisko bywało na lp3, problemem od wielu lat jest miałkość większości tego co w zestawie.
@santosz
Akurat to zjawisko bywało na lp3, problemem od wielu lat jest miałkość większości tego co w zestawie.
a to wynika z tego, że są zastoje i ciekawsze rzeczy się nie przebijają
santosz pisze: ↑pt wrz 15, 2017 8:37 pm
a to wynika z tego, że są zastoje i ciekawsze rzeczy się nie przebijają
[/quote]
Każdemu nie dogodzisz. Ja na przykład w zestawie chętnie zobaczyłbym zarówno nowego GrubSona, co nowego Edguya, co nowe Paramore Ale dla wielu z Was każdy z tych trzech wykonawców byłby "koszmarem"
kajman pisze: ↑pt wrz 15, 2017 8:33 pm
Bo Kazik rzadko kiedy coś sobą prezentuje.
Za takie bluźnierstwa będziesz się smażył w piekle.
Redaktorzy mają sentyment do Maryli z czasów swojej młodości w czasach neolitu i ciągle ją lansują. Ten jej singiel puszczają na zmiany. Bleee. Kazik co prawda śpiewał o Sopocie że to ochlaj i wyżerka, ale do Opola to też pasuje.