3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Mój przyjazd do W-wy centralnej to dla mnie na razie zagadka. Mogę być 16.10, 17.01 lub 18.01 no niestety okaże się to dopiero w piątek. Do tego ostatniego będę wsiadał o 14.15, więc ok 13.30 będę wiedział czy jestem w pociągu, w Malborku czy jeszcze w Elblągu
Oczywiście chciałbym tym najwcześniejszym ale ...

heh, a wiec jednak przeoczylemMartyr pisze:Jakby co potwierdzam raz jeszcze godzine 16:10.

Miszon, wpadaj z nami na Liste! Mimo tego, ze na zlocie ludzi widzi sie pierwszy raz w zyciu, to zupelnie sie tego nie odczuwa. Atmosfera jest zupelnie niepowtarzalna! Wpadnij i zobaczysz, ze bedziesz zadowolony, ze nie straciles takiej okazji.
bedziemy sie zbierac na Centralnym, wiec najlepiej bedzie jakbys tam do nas dolaczyl. Pewnie ci ktorzy przyjada wczesniej wybiora sie na krotka wycieczke po miescie.Miszon pisze:Owszem, raczej blysko. Do centrum jadę metrem, a później to zależy gdzie ma się załoga zebrać. Sam bym jechał autobusem 171 (czy jakoś tak) spod Forum.
dobra, bedziemy w kontakcie telefoniczno-kwt'owym (*), daj znac jak bedziesz juz wiedzial ktorym jedziesz. Damy rade, nawet jesli przyjedziesz o 18.01.Yacy pisze:Mój przyjazd do W-wy centralnej to dla mnie na razie zagadka. Mogę być 16.10, 17.01 lub 18.01 no niestety okaże się to dopiero w piątek. Do tego ostatniego będę wsiadał o 14.15, więc ok 13.30 będę wiedział czy jestem w pociągu, w Malborku czy jeszcze w ElbląguOczywiście chciałbym tym najwcześniejszym ale ...
(*) krotka wiadomosc tekstowa
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
myślę, że mniej więcej z podobnego powodu, co Miszon. taki rys charakterologiczny;).bobby-x pisze:Czy mogę zapytać czemu wahasz się odważyć ??? Zlot jest dla wszystkich słuchawek i odbiorników którzy na przykład: (...)
nie wiem, zastanawiam się nad ewentualną obecnością na Liście (i chyba tylko, bo w piątek praca, a w sobotę rodzinne wydarzenia różne), ale to takie myśli badzo delikatne:).
[a co do noclegu Kajmanie, to wielkie dzięki - ja warszawską dziewczyną jestem:), więc ztym problemu akurat nie mam. a tak poza tym, jak znam siebie, to właśnie gdybyśmy wszyscy znali się już bezpośrednio, to pewnie część z Was 'wylądowałaby' na noc u mnie;). lubię tak]
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Nie będziesz miał z tym problemu. Może akurat na konkretnym peronie nie będzie tłoku o danej godzinie.tadzio3 pisze:Jedyna kwestia jaka zostaje to rozpoznanie siebie i spotkanie w tłumie ludzi na dworcu.
Zresztą łatwo rozpoznać grupę niskich

Kurcze , strasznie Wam zazdroszczę . Może się zdecyduję na kolejny ZLOT . Troszeczkę się bałem zabrać głos , nie wiem dlaczego? Nieśmiały to chyba nie jestem
Myślę ,że przyjdzie jeszcze czas na takie spotkanie. Poza tym , muszę się zaaklimatyzować na dobre na forum. Będę nadsłuchiwał w piątek i trzymam za Was kciuki 

tadzio3, no problemtadzio3 pisze:Jedyna kwestia jaka zostaje to rozpoznanie siebie i spotkanie w tłumie ludzi na dworcu.

Jeśli jeszcze nie widziałeś, to proponuje obejrzeć zdjęcia z poprzednich zlotów..(na końcu w temacie o I i osobno o II zlocie) będzie to pewnie pomocne...
No i chyba nie zmieniliśmy sie aż tak bardzo

powiem szczerze, ze ostatnio zarezerwowalem ostatni wolny pokoj w tym osrodku. Z noca z soboty na niedziele nie bedzie najmniejszych problemow, bo wyjedzie wycieczka ktora bedzie razem z nami w piatek. Jutro jednak bede jeszcze dzwonic do milej pani kierowniczki, zeby potwierdzic godzine przyjazdu, posilki itd. i spytam sie czy jest mozliwosc zrobienia jakichs dostawek w pokojach. Byloby super jakbys dal rade przyjechac 

- tadzio3
- Kontakt:
Nie mam znaków szczególnych, nawet okularów nie noszę. Jeszcze nie tak dawno miałem długie włosy, a teraz juz nie dlatego w ogóle czuje sie jak szaraczek, który niczym nie bedzie się wyróżniał. Ale może jakimś orginalnym strojemku3a pisze: Napisz tylko, i wszyscy ktorzy beda na zlocie po raz pierwszy, jak rozpoznamy Ciebie.

Zawsze w ostateczności zostaje kontakt telefoniczny.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
OK, gdyby się dało, to ja wziąłbym śniadanie i obiad w sobotę (bo w piątek wieczorem kolacji nie ma?).ku3a pisze:Jutro jednak bede jeszcze dzwonic do milej pani kierowniczki, zeby potwierdzic godzine przyjazdu, posilki itd. i spytam sie czy jest mozliwosc zrobienia jakichs dostawek w pokojach.
A jak się nie da, to zostaje zawsze zlot nr 4.

to może jak juz będziesz wiedział, to napisz jak się chcesz ubrać, np. jakiego koloru koszulka, spodnie, ewentualnie kurtka..., kolor włosów, ile cm wzrostu...tadzio3 pisze:Nie mam znaków szczególnych, nawet okularów nie noszę. Jeszcze nie tak dawno miałem długie włosy, a teraz juz nie dlatego w ogóle czuje sie jak szaraczek, który niczym nie bedzie się wyróżniał. Ale może jakimś orginalnym strojemku3a pisze: Napisz tylko, i wszyscy ktorzy beda na zlocie po raz pierwszy, jak rozpoznamy Ciebie.
![]()
Zawsze w ostateczności zostaje kontakt telefoniczny.
Ostatnio zmieniony śr wrz 19, 2007 2:27 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
jakby Kubie się nie udało wynaleźć pokoju a Ty jeśli jestes mocno zdeterminowany to można zawsze przespac sie w śpiworze na podłodze... ale to chyba ostateczność...Robinson pisze:Pytanie do organizatorów.
Czy gdyby mi się udało coś zakombinować w ostatniej chwili i dałbym wam znać jutro rano (czwartek), to czy znalazłby się jakiś kawałek podłogi do przenocowania się jedną noc z piątku na sobotę? Bo wieczorem w sobotę już bym wracał.
Pozdrawiam