Dzień dobry.
od rana leje i to mocno, jak nie przestanie to dojdzie do podtopień...
co sądzicie o zmianie dnia i godziny nadawania poczekalni? jak dla mnie to bezsensowna i niepotrzebna zmiana.
Kto będzie słuchał poczekalni o 7:05 w soboty?
czołem, ja osobiście myślę, że poczeklania będzie prezentowana jak do tej pory, a w soboty będą grane wybrane utwory w całości i pewnie też nowości z zestawu, piosenki z nieszczęśliwej i inne nagrania, które tułają sią gdzieś po zaświatach czołowej pięćdziesiątki
santosz pisze: ↑pt wrz 01, 2017 7:07 pm
czołem, ja osobiście myślę, że poczeklania będzie prezentowana jak do tej pory, a w soboty będą grane wybrane utwory w całości i pewnie też nowości z zestawu, piosenki z nieszczęśliwej i inne nagrania, które tułają sią gdzieś po zaświatach czołowej pięćdziesiątki
no ciekawe czy tak będzie. Ale w takim razie audycja nie nazywałaby się poczekalnią.
Zresztą bez sensu znając Top 30 słuchać potem poczekalni.
Witam malinowo.
Liczę na wypad kilku koszmarów, bo sporo z nich jest tego blisko.
Poza tym mam też nadzieję na pominięcie Foo, ale sądzę że nawet jeżeli to i tak będzie niżej niż Tori.
8azyliszek pisze: ↑pt wrz 01, 2017 6:59 pm
Nie było Golców w zestawie do głosowania.
Co mnie bardzo cieszy.
I mam nadzieję, że chociaż przeczytają tą poczekalnię, a przynajmniej że pojawi się na stronie po 22. A z poczekalnią mogli by zabrać na jutro staroć sprzed 35 lat.
santosz pisze: ↑pt wrz 01, 2017 7:07 pm
no ciekawe czy tak będzie. Ale w takim razie audycja nie nazywałaby się poczekalnią.
Zresztą bez sensu znając Top 30 słuchać potem poczekalni.
myślę, że to tylko kwestia nazwy audycji, podobnie jak lptrójka, myślę że będzie to kolejna audycja promująca LP3
kajman pisze: ↑pt wrz 01, 2017 7:10 pm
Witam malinowo.
Liczę na wypad kilku koszmarów, bo sporo z nich jest tego blisko.
Poza tym mam też nadzieję na pominięcie Foo, ale sądzę że nawet jeżeli to i tak będzie niżej niż Tori.
8azyliszek pisze: ↑pt wrz 01, 2017 6:59 pm
Nie było Golców w zestawie do głosowania.
Co mnie bardzo cieszy.
I mam nadzieję, że chociaż przeczytają tą poczekalnię, a przynajmniej że pojawi się na stronie po 22. A z poczekalnią mogli by zabrać na jutro staroć sprzed 35 lat.
no no, będzie ciekawie, ja osobiście liczę na odwrotną sytuację i ciągle po cichu myślę że arcade fire i colplay to były wypadki przy pracy , no ale zależy ile nowości wepchnie się do podstawowego zestawu
LPTrójka krótsza, za to pojawia się owa Poczekalnia Listy Przebojów. Tylko pora taka trochę niepasująca, tak mi się wydaje...Przypominają mi się czasy, gdy "pewna derekcja" proponowała zmianę emisji Listy na piątek miedzy 9.00 a 12.00. He he...
Zdrowych emocji wszystkim.
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2017 7:17 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
LPTrójka krótsza, za to pojawia się owa Poczekalnia Listy Przebojów. Tylko pora taka trochę niepasująca, tak mi się wydaje...Przypominają mi się czasy, gdy "pewna derekcja" proponowała zmianę emisji Listy na piątek miedzy 9.00 a 12.00. He he...
Jeżeli Lista nadal będzie w piątki od 19:05 do 22:00, to może ta "poczekalnia" to faktycznie będzie szczęśliwa + nowości?