Czyżby dwa razy Richard Marxleszekno pisze: Children Of The Night - Richard Marx
Right Here Waiting - ????

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To chyba najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie.leszekno pisze:Co do Bruca Dickinsona w not. 430 to faktycznie dziwne... Ja mam Tattooed Millionaire... Być może Marek coś wspominał o obu piosenkach?
Crown of thorns - Clark Datchlerleszekno pisze:Not. 435 - 23.06.90
Crwon Of Thorns - Clark Daczer???
Aż dziwne, bo w tym uwtorze w teledysku pojawiały się najprawdziwsze papierowe POLSKIE ZŁOTÓWKI z tamtego okresu, krótko, ale na tyle długo, że się je rozpoznawało, więc można się było spodziewać, że ludzie na to zagłosują! Ja sam, kiedy zobaczyłem ten klip pierwszy raz w MTV w 1992 roku, zastanawiałem się , kiedy to mogło byc na LP3, a tu okazuje się, że nie dało rady nawet wejść do poczekalni...Robinson pisze:Spandau Ballet - Through the barricades
Hmm, jesteś tego pewien?leszekno pisze:Od notowania 444 ponownie były tylko "nieszczęśliwe 7", bez nowości nadchodzącego tygodnia:
Oleta Adamsleszekno pisze:Circle Of One - ?????
Tu też mam wątpliwości, czy to jest nieszczęśliwa, tym bardziej, że przy Mayallu mam napisane power play.leszekno pisze:Not. 445 - 01.09.90
Ney Nah Neh Nah - Vaya Con Dios
Thieves In The Temple - Prince
I Can See Clearly Now - Hothouse Flowers
The Company - Fish
I Still Want You - Icicle Works
White Life - Siberia
Sensitive Kind - John Mayall
No i tu też mam odnotowane, że to są utwory, które zadebiutują.leszekno pisze:Not. 446 - 07.09.90
Przyznam, że od notowania 444 w moich notatkach zniknęła informacja, że to nowości nadchodzącego tygodnia, ale głowy nie dam. Być może zagapiłem się w notowaniach 445 i 446 i nie zanotowałem tej informacji...Robinson pisze:Hmm, jesteś tego pewien?leszekno pisze:Od notowania 444 ponownie były tylko "nieszczęśliwe 7", bez nowości nadchodzącego tygodnia:
Czy już nikt inny nie ma tych nieszczęśliwych, żeby zweryfikować te informacje?leszekno pisze:Przyznam, że od notowania 444 w moich notatkach zniknęła informacja, że to nowości nadchodzącego tygodnia, ale głowy nie dam. Być może zagapiłem się w notowaniach 445 i 446 i nie zanotowałem tej informacji...![]()
22 głosyleszekno pisze:Not. 467 - 01.02.91
Innuendo - Queen
Violet Lee - Bill Pritchardleszekno pisze:Not. 468 - 08.02.91
Violently - Bill Pritchard
Też mam to podobnie zapisane. Nie mam pojęcia kto to jest.leszekno pisze:Not. 469 - 15.02.91
Fields Of Fire - Robert Brin?? /polskie/
17 głosówleszekno pisze:Not. 470 - 22.02.91
Don’t Hold Back Your Love - Daryl Hall & John Oates
No więc w moim zeszycie (ze słuchu) brak nieszczęśliwych 477-480/481, 483-488. Nieszczęśliwa 482 jest taka sama, tylko w innej kolejności. Nieszczęśliwa 489 jest identyczna, a 490 zupełnie inna:JC pisze:Czekam na weryfikację. Te zestawienia uzupełniałem według informacji z tygodnika "Lista"![]()
Zgadza się, w not. 477-480/481 nie było nieszczęśliwych na antenie,Robinson pisze: No więc w moim zeszycie (ze słuchu) brak nieszczęśliwych 477-480/481, 483-488. Nieszczęśliwa 482 jest taka sama, tylko w innej kolejności. Nieszczęśliwa 489 jest identyczna, a 490 zupełnie inna: