naprawde sie ciesze

Serdeczne gratulacje, bo zdecydowanie nie zasługujesz na ostatnie miejsce.kajman pisze:warto zauważyć, że niejaki kajman pierwszy raz opuścił ostatnie miejsce.
Czy jako dodatkowa ciekawostka, mógłbyś te punkty podzielić przez ilość typowań dla poszczególnych uczestników? Zobrazuje to kto średnio trafia najwięcej miejsc w jednym typowanym notowaniu.kajman pisze:Król strzelców to suma wszystkich dokładnych trafień miejsc we wszystkich dotychczasowych notowaniach.
Hmm.. a gdzież jest ten plik można wiedzieć? BO nie wiem, gdzie jest to "poniżej"neon pisze:Robinson, super!Robinson pisze:W związku z tym, że jest sporo nowych uczestników Znawcy, jako ciekawostka, podaję poniżej plik, który służy do obliczania wyników zabawy. (...)
normalnie szacuneczek[informatycy może się teraz uśmiechają pod nosem ale ja jestem laik w tych tematach i dla mnie konstrukcja tego pliku to jak czarna magia
].
Myślę, że kiedyś to ciekawostkowo wrzucę, ale może jak skończy się kołomyją, którą teraz mam. Pewnie jakiś tydzień, może dwa po zlocie pokombinuję.Robinson pisze:Czy jako dodatkowa ciekawostka, mógłbyś te punkty podzielić przez ilość typowań dla poszczególnych uczestników? Zobrazuje to kto średnio trafia najwięcej miejsc w jednym typowanym notowaniu.kajman pisze:Król strzelców to suma wszystkich dokładnych trafień miejsc we wszystkich dotychczasowych notowaniach.
Można ściągnąć plik Excela z jednego z tych 2 linków:Miszon pisze:Hmm.. a gdzież jest ten plik można wiedzieć? BO nie wiem, gdzie jest to "poniżej".