zbyszu pisze:Zaznaczę jeszcze raz!!! Mini przekręty Niedzwiedzia dotyczyły nie czołowych miejsc, oraz tego co awansuje do Podstawowego zestawu Top 30, tylko utworów z koncówki Poczekalni.
A ja jestem przekonany, że są przekręty właśnie w awansach do 30. Sądzę, że bardzo często dopychano 1 lub 2 utwory i wyrzucano najsłabsze kawałki z 30. Bo inaczej to bardzo często mielibyśmy jedną lub nawet zero nowości.
zbyszu pisze:Zaznaczę jeszcze raz!!! Mini przekręty Niedzwiedzia dotyczyły nie czołowych miejsc, oraz tego co awansuje do Podstawowego zestawu Top 30, tylko utworów z koncówki Poczekalni.
A ja jestem przekonany, że są przekręty właśnie w awansach do 30. Sądzę, że bardzo często dopychano 1 lub 2 utwory i wyrzucano najsłabsze kawałki z 30. Bo inaczej to bardzo często mielibyśmy jedną lub nawet zero nowości.
I dobrze!!! Wolę np. jako nowośc Basię G.G. jako nowośc na 30-tym (choć jest mi obojętna) niż Travis z Closer 22 raz w tym 2 czy 3 raz pod koniec zestawu. Lista była by zywsza - ciekawsza - choć jak mawiają niektórzy z Was - oszukana
30. AVOCADO - Dubska
29. GOODBYE - Lionel Richie
28. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
27. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
26. CLOSER - Travis
25. 1973 - James Blunt
24. JA TU CZEKAM - Mr Zoob
23. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
22. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
21. AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
20. BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski
19. FLUORESCENT ADOLESCENT - Arctic Monkeys
18. JEDNA TAKA SZANSA NA STO - Strachy Na Lachy
17. CISZA I WIATR - Artur Rojek
16. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
15. TU I TU - Justyna Steczkowska
14. HELLO (I LOVE YOU) - Roger Waters & Howard Shore
13. SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
12. BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos
11. MOHEROWY NINJA - L-Dojpa
jszmiles pisze:A ja jestem przekonany, że są przekręty właśnie w awansach do 30. Sądzę, że bardzo często dopychano 1 lub 2 utwory i wyrzucano najsłabsze kawałki z 30. Bo inaczej to bardzo często mielibyśmy jedną lub nawet zero nowości.
no jakie info ;p[/quote]Mam na to 2 argumenty: pierwszy to bardzo częste olbrzymie różnice punktów między miejscem 30 a 31, a drugi, że taki układ, że prawie zawsze są 2 piosenki jest praktycznie statystycznie niemożliwy.
jak cudownie!!! Wreszszszszszcie!!!
Do zaKasiowania
A włąśnie!!! Czy ktoś zna jakąs stronę www gdzie np. znajduje się zestaw polskich utworów przeznaczonych aktualnie do promocji w radiu??? Byłbym wdzieczny za info - bo nowej muzyki w Trójce nie uświadczysz!!! Chyba, ze Owczarek - ale ten zazwyczaj po północy
no jakie info ;p
Panowie, a nie sadzicie, ze chyba dobrze by bylo zakonczyc te [...] dyskusje na forum publicum?
kajman pisze:A ja jestem przekonany, że są przekręty właśnie w awansach do 30. Sądzę, że bardzo często dopychano 1 lub 2 utwory i wyrzucano najsłabsze kawałki z 30. Bo inaczej to bardzo często mielibyśmy jedną lub nawet zero nowości.
no jakie info ;p
Panowie, a nie sadzicie, ze chyba dobrze by bylo zakonczyc te [...] dyskusje na forum publicum?
A to jakieś tabu??? Czy np. nie można mówić o taśmach Rydzyka - półprawdach Kaczmarczyka i np. " o czerwonej małpie z TVN-u"??? Tylko dlatego, ze niewygodne, albo niezgodne z "rządzącą" linią? Nie zgadzam się
Ale sie zamykam, bo już pół Forum zgrzyta na mnie zebami. Dobra dobra, nie łądujcie już tych tajnych prywatnych wiadomosci. Ech....